Biata Maria Cârneci și-a pierdut ambii părinți, doi frați și socrii, într-un singur an! ”Nu poți să uiți…”

Publicat: 26 Nov. 2019, 13:33 Vedete

Soțul Mariei Cârneci s-a stins prea devreme, ieri, în urma unei boli pe care a încercat s-o învingă în ultimii ani. Este un moment extrem de greu pentru artistă, cu atât mai mult cu cât foarte multe persoane dragi din familia ei au murit într-un timp foarte scurt. 

Romulus Petrescu a murit luni, pe 26 noimebrie, după ce recent suferise o operație și a întâmpinat mai multe complicații. Soțul Mariei Cârneci a fost o persoană extrem de discretă, care stătea mereu în umbra ei, însă relația lor a fost mereu una doarte puternică, iar cântăreața  a declarat de nenumărate ori că a avut o căsnicie fericită.

Alături de ea în această perioadă extrem de grea vor fi fiul ei, cât și nora ei, dar și cele două nepoțele, pe care Maria Cârneci le iubește ca pe ochii din cap. Ei sunt cele mai de preț persoane, pentru că nu foarte multă lume știe, dar cântăreața și-a pierdut o mare parte din familie într-un singur an!

Am pierdut tată, mamă, doi frați, doi socri, într-un singur an! I-am iubit, le-am făcut toate rânduielile care se fac la noi la români. E dureros, dar știi… tot timpul Dumnezeu a lăsat nu uitarea, că nu poți să uiți, dar îți dă o altă bucurie… pe linie profesională, că au apărut nepoții. Și din colegii noștri au dispărut oameni tineri care mai puteau să trăiască”, a declarat artista înr-un interviu mai vechi.

Maria Cârneci și Romulus Petrescu s-au cunoscut în urmă cu aproape patru decenii la un concurs muzical. Pe atunci, el era directorul hotelului în care artista de muzică populară s-a cazat. De-a lungul relației și, ulterior, al mariajului, cei doi au trăit fiecare clipă, s-au bucurat unul de prezența celuilalt şi nu concepeau ideea de a sta separaţi. După un timp, în viața lor a apărut unicul lor copil: Eduard.

Publicat: 26 Nov. 2019, 13:33 Vedete
Pe aceeași temă