Maria Cârneci și-a dat un refresh! Vedeta a trecut pragul medicului estetician

Publicat: 29 Oct. 2020, 09:57 Vedete

Nerăbdătoare să își reia activitatea artistică, Maria Cârneci se pregătește ca la carte. Deși afirmă în urmă cu ceva timp că se teme de intervențiile chirurgicale, vedeta și-a făcut curaj și pentru că are un medic chirurg estetician, s-a gândit că este timpul să recurgă la câteva proceduri noninvazive.

Astfel, Maria Cârneci și-a luat inima în dinți și a apelat cu încredere la sfaturile medicului sau estetician, acela de a folosi botoxul și acidul hialuronic, acolo unde este cazul, pentru a scăpa de riduri și a arăta cât mai bine atunci când va urca din nou pe scenă!

“Prietenul meu, Dr. Pascal Dameh, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public. Va îmbrățișez, să aveți o zi minunată!”, a fost mesajul postat de artistă pe pagina sa oficială de Facebook.

Anul trecut, la sfârșitul lunii noiembrie, Maria Cârneci a rămas văduvă, după ce soțul ei în vârstă de 65 de ani, Romulus Petrescu, a fost răpus de cancer.

Publicat: 29 Oct. 2020, 09:57 Vedete
Pe aceeași temă