Decizia luată de Maria Cârneci, după ce și-a pierdut soțul: ”A murit lucid, privindu-ne pe mine și nora mea…”

Publicat: 30 Jan. 2020, 09:59 Vedete

Maria Cârneci este devastată de durere, la trei luni după ce soțul ei s-a stins din viață.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, însă,a luat o decizie radicală, după ce aceasta și-a îngropat soțul anul trecut, în luna noiembrie 2019.

După trei luni, Maria Cârneci încă nu se simte pregătită să urce pe scenă, sufletul ei rămânând gol. Mai mult decât atât, Maria Cârneci a refuzat să cânte la anumite evenimente.

Ea și Romulus Petrescu aveau o căsnicie de peste 40 de ani. El a murit pe patul de spital din cauza unei boli grave. În semn de respect, soția lui nu a mai urcat pe scenă o perioadă.

”Nu pot să spun cum e fără el că nu știu nici eu. E foarte greu ca aproape 40 de ani să mergi cu cineva, și nu întotdeauna pe roze, și dintr-o dată nu mai e, e greu. Încerc, de dragul nepoțelelor, și de dragul lui, să fac tot ce pot. Nu era unul să intre în vorbă fără să fie bazat, era în banca lui, un om foarte documentat. Nu sunt în stare de muncă, am anulat tot. A dispărut o lume în care eu găseam liniște și echilibru. A murit lucid, privindu-ne pe mine și nora mea, am făcut cu schimbul la spital. El era trecut pe morfină, dar avea dureri groaznice. Suntem neputincioși, te uiți și vrei să faci ceva, dar nu știi ce. E cea mai urâtă fază. L-a chemat pe Edi (n.r. fiul lor), i-a dat permisul, buletinul, tot. Pentru copil a fost un șoc, am intrat eu în rezervă, l-am ținut de mână și tot se văita și sufla greu. Mi-a spus că are o rugăminte la mine, mi-a zis să mă duc la el în dressing, să îi scot costumul, cămașă albă cu palton. Eu știam ce vrea, dar îl întrebam ce să fac cu ele. Și-a dat seama că nu mai puteam să mă abțin să nu plâng”, a povestita Maria Cârneci, la Star Matinal.

Publicat: 30 Jan. 2020, 09:59 Vedete
Pe aceeași temă