VIDEO. Cum arată acum Julia Chelaru, fosta componentă a trupei Exotic, la 44 de ani. Chiar dacă s-a îngrășat, tot atrage privirile bărbaților

Publicat: 18 ian. 2021, 10:43 Autor: Andreea Voicu Vedete

O mai ții minte pe Julia Chelaru, fosta componentă a trupei Sexxy sau Exotic? În urmă cu 20 de ani era o adevărată divă, și chiar dacă în prezent s-a mai îngrășat, tot reușește să întoarcă toate privirile pe stradă!

Ultimul an nu a fost atât de bun pentru Julia Chelaru (44 de ani), mai ales după divorțul de Bogdan Jianu. Cântăreața a mai pus câteva kilograme în plus și nu mai are silueta trasă prin inel pe care o avea în trecut. În anul 2016, ea și Bogdan au decis să plece pe drumuri diferite, fiind și multă suferință în urma divorțului. Au fost căsătoriți timp de 17 ani. Pentru mult timp, cei doi au ținut „secret” divorțul, nedorind să își expună viața personală pe tavă către public, dar au rămas în relații bune. Chiar fostul soț declarase acest lucru: „Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”.

La ceva timp după divorț, cei doi parcă și-au găsit liniștea: Bogdan Jianu și-a găsit alinarea în brațele Cătălinei Ponor, pe când Julia Chelaru a găsit echilibru și liniște în brațele altui bărbat pe nume John.

„Sunt liberă, dar îndrăgostită! Sunt foarte fericită, e bărbatul pe care mi-l doream, cred că e mâna destinului. Ne distrăm, ne place viața, vrem deocamdată să lăsăm lucrurile așa cum sunt și totul să vină de la sine. Mă simt o femeie liberă, în sensul în care sunt într-o perioadă în care mă simt bine cu mine”, a declarat Julia Jianu pentru Click în urmă cu ceva vreme.

Julia Chelaru este fericită. Cine este jumătatea artistei

Totuși, ultimele evenimente din viața ei au pus amprenta pe modul în care arată. Cântăreața a mai pus câteva kilograme pe ea, dar tot la fel de frumoasă a rămas. La un moment dat s-a zvonit că ea și John s-ar fi despărțit, însă declarațiile ei arată cu totul altceva.

„John a intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul şi este foarte implicat. Suntem bine, ne înţelegem bine. Nu ştiu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim şi suntem bine. E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă şi mă înţelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol şi nu zice niciodată nimic. El înţelege perfect, nu facem comparaţii cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înţeles şi pentru mine e perfect”, a spus Julia despre fostul iubit.

Sursă foto: Cancan, capturi video Youtube 1, 2, 3, facebook Julia Chelaru

Publicat: 18 ian. 2021, 10:43 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×