Julia Jianu s-a despărțit de iubit, în timp ce fostul soț se căsătorește cu gimnasta Cătălina Ponor! Ce a spus despre cei doi bărbați din viața ei

Publicat: 11 aug. 2020, 08:59 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare pentru gimnasta Cătălin Ponor, căci își va pune pirostriile! Ea și fostul soț al cântăreței Julia Jianu se căsătoresc. Însă, vești atât de bune nu are cântăreața Julia, pentru că recent s-a despărțit de iubitul ei, John.

Gimnasta Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au anunțat oficial că vine nunta. Ea a primit inelul de logodnă weekendul trecut, pe când artista Julia Chelaru, fosta soție a lui Bogdan, s-a despărțit de iubitul ei alături de care avea o relație de doi ani de zile, arată Click.

După ce Bogdan Jianu a divorțat în urmă cu doi ani de soția sa, artista Julia (44 de ani), ea s-a afișat la brațul unui alt bărbat, cu șase ani mai mic decât ea, pe care îl cheamă John. Cei doi începuseră să meargă în vacanțe împreună și chiar s-a ajuns la momentul în care Julia Chelaru l-a prezentat mamei sale, la Piatra-Neamț. Dar pe perioada izolării, din cauza pandemiei de coronavirus, relația nu a avut un ”outcome” favorabil pentru cei doi, așa că, într-un final, s-au despărțit. Dar dacă cântăreața nu a avut foarte mare noroc, iată că la polul opus, Cătălina Ponor (32 de ani) se căsătorește cu Bogdan Jianu (50 de ani).

Gimnasta Cătălina Ponor a primit inelul de logodnă și chiar a și transmis un mesaj pe rețelele de socializare: „Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”.

Poziția Juliei despre fostul iubit și fostul soț

„John a intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul şi este foarte implicat. Suntem bine, ne înţelegem bine. Nu ştiu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim şi suntem bine. E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă şi mă înţelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol şi nu zice niciodată nimic. El înţelege perfect, nu facem comparaţii cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înţeles şi pentru mine e perfect”, a spus Julia despre fostul iubit.

Julia a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul soț. Mai mult decât atât, nu a mai ținut numele de Jianu, ci a revenit la numele ei de fată, Chelaru.

„Nu e bine să ţii legătrura cu ex-ul, că se interpretează. Eu cu Bogdan am rămas în relaţii foarte bune. Nu ne-am certat. Ne-am despărţit în termeni OK. Mi-am schimbat numele în Julia Chelaru, nu mai sunt Jianu. N-ar fi Ok să ţinem legătura, pentru că n-ar fi bine nici pentru relaţia pe care o am eu, şi nici pentru cea pe care o are el. Nu avem copii care să ne lege”, a spus ea despre fostul soț.

Publicat: 11 aug. 2020, 08:59 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×