EXCLUSIV Bogdan Jianu, prima declarație despre relația secretă cu gimnasta Cătălina Ponor: ”Suntem într-o nouă etapă”

Publicat: 14 Feb. 2020, 08:32 Vedete

După ce s-a aflat că fosta mare gimnastă Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au o relație de doi ani de zile, iată și prima declarație oficială!

Bogdan Jianu, care este regizor, actor și scenarist în spectacolele de reevocare istorică, marca Lupii Albi, în care interpretează personaje precum Vlad Dracula, Generalul Baba Novac, Haiducul Iancu Jianu, Căpitanul Corbu și multe alte nume cunoscute din istorie, a fost întotdeuna rezervat cu privire la viața lui privată!

Chiar daca s-a aflat abia acum despre relația pe care o are cu Cătălina Ponor, Jianu dorește să păstreze toate detaliile poveștii de dragoste pentru el! Totuși, însă, la insistențele CIAO.RO, Bogdan a făcut o scurtă și concisă declarație.

Nu considerăm că e o relație secretă! Am tot ieșit, nu ne-am ferit, nu e niciun secret. Suntem doi oameni liberi, care dintr-o prietenie frumoasă am trecut la next step! Suntem într-o nouă etapă, privim cu încredere în viitor, nu are rost să anticipăm! Nu suntem genul de oameni care ne expunem viața privată în presă”.

Se pare ca, dintr-o prietenie sinceră, cei doi s-au apropiat și încearcă să aibă o relație în adevăratul sens al cuvântului!

Publicat: 14 Feb. 2020, 08:32 Vedete
Pe aceeași temă