Cătălina Ponor a născut! Bogdan Jianu e în culmea fericirii! Și-a îndeplinit visul de a deveni tată

Publicat: 29 dec. 2022, 20:38 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cătălina Ponor a născut! Anul 2022 a fost unul dintre cei mai frumoși din punct de vedere personal pentru Cătălina Ponor.

Fosta mare gimnastă a devenit mamă la 35 de ani, făcându-și soțul, pe regizorul Bogdan Jianu, cel mai fericit om de pe pământ. De când are o relație cu Cătălina Ponor, Bogdan Jianu a fost foarte rezervat în ceea ce privește viața lor de cuplu și nu a dorit să ofere detalii despre ei. Dar se știe faptul că își dorea nespus o familie cu fosta gimnastă și în mod special visa să devină tată cât mai curând. Iată că dorința sa cea mai mare i-a fost îndeplinită așa că a devenit azi tată de băiat!

Cătălina Ponor a născut!

Cătălina Ponor a postat poza emoționantă în care apare mânuța băiețelului său, cu mesajul „Totul nostru”, considerând acest dar divin medalia sa cea mai de preț din toate timpurile. Astfel că după nunta din această vară, care a avut loc în iunie. În luna august Cătălina Ponor anunța deja că este însărcinată. Și iată că una dintre cele mai mari gimnaste românce a devenit mamă cu doar două zile înainte de trecerea în noul an 2023. Atât ea cât și soțul ei sunt în culmea fericirii. Chiar dacă între cei doi este o diferență de vârstă de 18 ani, acest lucru nu este un impediment pentru proaspeții părinți. Cei doi se înțeleg și se completează de minune.

Bogdan Jianu e în culmea fericirii!

Mulțumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simțit răsfățată. Sunteți minunați! A fost o zi specială. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu Bogdan Jianu. Iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou. Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea. A noastră!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram, atunci când a anunțat că este însărcinată, chiar de ziua ei, pe 20 august.

Cătălina Ponor a fost părăsită în prag de nuntă

În urmă cu mai mulți ani, Cătălina Ponor a fost părăsită de iubitul său, sportivul portorican Tommy Ramos. S-a întâmplat chiar în prag de nuntă, după o relație de trei ani.

Ruptura a intervenit după ce gimnastul s-a cuplat cu o voleibalistă. Vilmarie Mojica era considerată a fi una dintre cele mai frumoase sportive din lume.

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică şi participantă la trei ediţii de Jocuri Olimpice, a fost inclusă în Gymnastics Hall of Fame.

Publicat: 29 dec. 2022, 20:38 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă