Emily Burghelea, de urgență la spital! Ce probleme are după naștere: „Am crezut că mi se termină viața”

Publicat: 28 ian. 2023, 10:26 Autor: Dora Bazavan Vedete

Emily Burghelea, de urgență la spital! Emily Burghelea a trecut de la extaz la agonie după nașterea băiețelului său. Acum 6 zile își ținea fericită și cu lacrimi în ochi băiețelul mult așteptat în brațe, iar la câteva zile după ce a născut, tânăra mămică a ajuns din nou la spital.

Nu se mai putea odihnea deloc, avea frisoane și a început să se confrunte cu furia laptelui. Se pare că încă nu i-a trecut. De vreme ce, după mai multe trucuri aplicate pe sâni, dușuri fierbinți, comprese cu varză ținută la frigider, masaj al sânilor făcut ca la carte de iubitul ei, pastile și alte unguente, tânăra mămică încă mai are probleme. Iubitul său are grijă să nu îi lipsească nimic și îi este alături la fiecare pas. Însă Emily este o mămică ambițioasă și vrea să își continue alăptarea pentru micuțul său, în ciuda tuturor stărilor de rău.

Emily Burghelea, de urgență la spital!

„Nu vă puteți închipui cât de rău a putut să-mi fie aseară. Am crezut că mi se termină viața. Mă simt mai ok acum. Am ajuns la urgență în mijlocul nopții, cu febră 39,4. Nu am trecut niciodată prin așa ceva. Nu puteam să-mi controlez corpul. Tremuram din toate încheieturile. Eram sub plapumă și tremuram. (…) Am ajuns la urgențe și nu prea are nimeni un tratament pentru această problemă. (…) Chestia asta cu febra laptelui e foarte nasoală. Trebuie să aveți mare grijă”, a povestit Emily Burghelea acum câteva zile în mediul online. Pentru că își ține fanii la curent pas cu pas cu tot ceea ce face după naștere. În continuare Emily Burghelea se simte rău pentru că stările pe care le are cu febra laptelui apar și dispar.

Ce probleme are după naștere

„Mi-a zis cineva să apelez la pastile de oprire a lactației, dar nu aș putea să fac asta nici într-o mie de ani. Poate să îmi fie oricât de rău, pot să fac febră de 100 de ori dar nu o să mă duc niciodată în punctul în care o să opresc alăptarea.

Aseară mi-a fost super rău, era să merg iar la Urgență, dar acolo făceam doar o injecție și am zis că mai bine rămân acasă. Cea mai ușoară varianta era să zic gata, renunț. Dar de multe ori cea mai ușoară variantă nu este și cea corectă”, a ținut să precizeze tânăra și frumoasa mămică de 24 de ani. Acum își împarte timpul între băiețelul și fetița ei, Amedea, așa cum poate, la început, după naștere și cu problemele cu care se confruntă acum.

Publicat: 28 ian. 2023, 10:26 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă