Emily Burghelea a născut un băiețel de nota 10: „Când mi l-au pus doctorii la piept…”

Publicat: 20 ian. 2023, 22:07 Autor: Camelia Vedete

Emily Burghelea a născut un băiețel de nota 10. Vedeta este extrem de fericită și spune că nu credea să poarte în pântece un bebeluș atât de mare.

Emily Burghelea a născut, astăzi, 20 ianuarie, un bebeluș sănătos de nota 10. Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare și a povestit cum se simte ca mamă de băiat.

Emily Burghelea a născut un băiețel de nota 10

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi…

Ce trăim acum este magic!”

Emily Burghelea mai are o fetiță

Este foarte tare! Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi-a oferit oportunitățile astea de-a lungul timpului. Este foarte frumos, dar în același timp și foarte mult de muncă. Este cea mai tare oportunitate care mi s-a oferit până în ziua de astăzi. Și sunt extraordinar de recunoscătoare pentru faptul că sunt alături de două prezentatoare cu experiență care îmi temperează atitutinea și mă ajută să învăț și cum să  evoluez și cum se face treaba asta, pentru că este o întreagă artă!

Nu mă așteptam sub nicio formă ca această propunere să vină într-un așa moment oportun, zici că a fost de la Dumnezeu, imediat după ce am dat licența și am terminat facultatea, am dat-o și pe Amedea la creșă…”, ne-a povestit chiar Emily. Care este foarte încântată de faptul că și acasă are armonia perfectă, nu doar la job. Iar soțul ei, Andrei, care nu și-a dezvăluit încă identitatea, și la fiecare apariție umblă cu o mască pe față, o ajută foarte mult cu fetița lor.

Cu Amedea mă ajută Andrei foarte tare și pentru asta îi sunt recunoscătoare! Nu avem bonă și mi-am dorit foarte tare chestia asta exact de când eram însărcinată, să o creștem singuri până la un an. Și apoi să o dăm la creșă. Până la un an am alăptat-o, și între un an și un an și 5 luni cât are acum, mi-am căutat creșă. Ne-am documentat foarte bine și am ales o creșă foarte bună, petrece foarte mult timp în aer liber, cu animale, au găini acolo. E un loc în care se duce să învețe, o s-o învețe să facă la oliță, ea încă este cu scutecelul…”, ne-a mai mărturisit Emily Burghelea.

”Relația cu soțul este foarte bună”

Deocamdată foarte multe lucruri pe care le fac se întâmplă cu Amedea în brațe. Și foarte multe dintre story-urile pe care le fac și pe Instagram, pentru că sunt foarte activă acolo și postez în fiecare zi, sunt cu Amedea în brațe. Și asta se întâmplă de când am născut-o. Dar în același timp îmi dau seama că acum este perioada în care trebuie să trag foarte tare. Ca mai apoi să pot să spun că pot culege roadele. Ne-am dori foarte foarte tare să plecăm undeva departe și să nu facem nimic. Să stăm o săptămână undeva în vacanță… Nu plecăm fără Amedea nicăieri”, a mai completat ea.

Relația cu soțul este foarte bună și începe atunci când culcăm copilul! E ok, o culcăm devreme, pe la 20.30-21.00! Atunci devenim iubiți, până atunci suntem părinți!”, a declarat Emily Burghelea pentru Ciao.ro, imediat după ce a început să prezinte  la ProTV, în echipa de la Vorbește Lumea. Și tot atunci, pe 18 iulie chiar, cam cu o lună înainte să afle că va deveni mamă din nou, frumoasa vedetă TV, ne mărturisea că și-ar mai dori și alți copii.

Își mai dorea un copil!

„Da! De ce nu? Cumva a mers cred că și datorită faptului că am fost toată ziua în priză, m-am obișnuit cu un ritm alert și cumva e parte din mine, eu nu mai știu acum cum este să stai 3-4 ore degeaba„, spunea Emily Burghelea care și-a lăudat și soțul pentru Ciao.ro!

Andrei este foarte cuminte! Nu merge la cluburi, nu merge la festivaluri, nici nu știu unde l-am găsit! Dar s-a gândit că i-ar plăcea să mă ceară în direct la televizor… Și-a pus mască, ochelari și pălărie și a rămas așa…” a spus Emily apropo de identitatea încă ținută ascunsă a iubitului său. Care apare mereu cu masca pe față atunci când se afișează în public alături de ea.

Publicat: 20 ian. 2023, 22:07 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×