Cătălina Ponor se iubește cu fostul soț al unei celebre cântăreţe. Bărbatul are 50 de ani

Publicat: 13 Feb. 2020, 10:39 Vedete

Unul din cele mai proaspete cupluri din showbiz este format din Cătălina Ponor și regizorul Boganda Jianu. Pe cei doi îi leagă o pretenie de ani de zile, însă abia de doi ani, cei doi și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt.

Fosta gimnastă Cătălina Ponor, şi-a găsit liniştea în braţele regizorului de filme istorice, Bogdan Jianu, care este cu 18 ani mai mare decât sportiva. Cei doi se cunosc de aproape 14 ani, timp în care au avut o frumoasă prietenie, însă cu trecerea timpului şi-au dat seama că sentimentele pe care le au sunt mult mai puternice.

Cine este Bogdan Jianu

Bogdan Jianu este regizor și scenarist, dar și actor și cascador, având norocul și șansa de a învăța meserie de la marele Sergiu Nicolaescu. Totodată, a fost încurajta de actrița Carmen Tănase să meargă pe drumul cinematografiei, iar, de mai bine de șapte ani, produce filme și spectacole istorice, fiind lider al trupei „ Lupii albi”.

De la prietenie, la relație de dragoste

„Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a spus o persoană din anturajul celor doi, potrivit  click.ro.

Publicat: 13 Feb. 2020, 10:39 Vedete
Pe aceeași temă