Cătălina Ponor a dat vestea cea mare. Sportiva a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul primit de la viitorul soț: ”Cea mai frumoasă surpriză”

Publicat: 09 aug. 2020, 13:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cătălina Ponor a dat vestea cea mare. Sportiva a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul primit de la viitorul soț: ”Cea mai frumoasă surpriză”

Cătălin Ponor este în culmea fericirii! Frumoasa gimanstă a spus ”DA” din toate inima și se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. În urmă cu scurt timp a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

Cătălina Ponor a împărtășit cu fanii săi cel mai frumos moment de până acum, din viața sa. În plus, a postat o fotografie cu inelul primit de la viitorul soț, însoțită de un mesaj dedicat bărbatului iubit.

”Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! I-am spus ”Da” bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viața ❤️ Te iubesc”, a scris ea.

Vestea cea mare i-a bucurat pe fanii sportivei. Aceștia i-au trimis sute de mesaje de apreciere și de gânduri pozitive: ”Iuhhuuuuu❤️❤️❤️ ce mă bucuuuur baby pentru tineee?/ ??❤️ Felicitări @catalina_ponor !!!/ Ce frumos ! Sa fiti fericiti !?/ Felicitări!!! Să fiți fericiți!!! ??/ felicitări și tot ce-i mai bun pe lume ❤️”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite.

https://www.instagram.com/p/CDom6S8Bl5s/

 

Cătălina Ponor a suferit din dragoste

Puțini știu, însă, că frumoasa gimnastă Cătălina Ponor s-a iubit cu un gimnast din Porto Rico, scrie ProSport. Pare-se că în vara lui 2012, campioana s-a îndrăgostit nebunește de Tommy Ramos, un sportiv care a fost crescut în SUA și era un sex-simbol mondial. A fost votat chiar printre primele 50 cele mai sexy persoane din lume.

Au fost împreună câteva luni, însă Ramos a întâlnit o altă fată în viața lui, pe Vilmarie Mojica, o vedetă tot din Porto Rico. De profesie, ea era voleibalistă și se afla în topul celor mai sexy persoane care practicau acest sport.

S-au ”luat” și au făcut și un copil. Cătălina Ponor a suspinat după Ramos, mai ales că bărbatul îi promisese o viață frumoasă și o familie. Atunci, ea mersese la psiholog pentru a trece peste cumpănă.

Cătălina Ponor, însă, a decis să se descotorosească de trecut: „Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi”, scria pe Instagram.

”Am două tatuaje, dar doar unul semnifică ceva. Celălalt e cu niște steluțe”, spunea Cătălina în urmă cu ceva timp.

Ea avea cu ”I love him” (pentru Ramos), iar sportivul avea pentru ea cu ”I love her”.

Publicat: 09 aug. 2020, 13:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×