Cum arată acum campioana Cătălina Ponor, după ce suferit din cauza fostului iubit! Decizia radicală pe care a luat-o la 32 de ani

Publicat: 31 Jan. 2020, 10:32 Vedete

Are 32 de ani în prezent și strălucește mai tare ca niciodată! Cătălina Ponor a vorbit într-un interviu despre durerea în suflet pe care a avut-o multipa campioană olimpică.

Puțini știu, însă, că frumoasa gimnastă Cătălina Ponor s-a iubit cu un gimnast din Porto Rico, scrie ProSport. Pare-se că în vara lui 2012, campioana s-a îndrăgostit nebunește de Tommy Ramos, un sportiv care a fost crescut în SUA și era un sex-simbol mondial. A fost votat chiar printre primele 50 cele mai sexy persoane din lume.

Înainte de debutul Jocurilor Olimpice de la Londra, ea și Ramos se știau deja de șase luni.

„Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize”, spunea Cătălina Ponor într-un interviu în 2015.

Dar, cum relația ”perfectă” nu există, Ramos a întâlnit o altă fată în viața lui, pe Vilmarie Mojica, o vedetă tot din Porto Rico. De profesie, ea era voleibalistă și se afla în topul celor mai sexy persoane care practicau acest sport.

S-au ”luat” și au făcut și un copil. Cătălina Ponor a suspinat după Ramos, mai ales că bărbatul îi promisese o viață frumoasă și o familie. Atunci, ea mersese la psiholog pentru a trece peste cumpănă.

Cătălina Ponor, însă, a decis să se descotorosească de trecut: „Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi”, scria pe Instagram.

”Am două tatuaje, dar doar unul semnifică ceva. Celălalt e cu niște steluțe”, spunea Cătălina în urmă cu ceva timp.

Ea avea cu ”I love him” (pentru Ramos), iar sportivul avea pentru ea cu ”I love her”.

Publicat: 31 Jan. 2020, 10:32 Vedete
Pe aceeași temă