VIDEO. Cătălina Ponor, transformare uluitoare! Campioana mondială nu mai arată deloc așa cum o știam

Publicat: 17 Sep. 2020, 10:57 Vedete

Cătălina Ponor, multipla campioană mondială, a ajuns la cei 33 de ani, o femeie extrem de frumoasă, elegantă, caldă și nu în ultimul rând, cu un corp bine sculptat, așa cum îi stă bine unei foste gimnaste. 

Recent, Cătălina a dat uitării suferințele din trecut și și-a anunțat fericită fanii că se va căsători cu omul iubit, nimeni altul decât Bogdan Jianu.

Ciao.ro vă prezintă imagini de neuitat din trecutul Cătălinei Ponor, imagini care subliniază transformarea uluitoare a Cătălinei dintr-o copilă care muncea din greu și lua medalia după medalie, în femeia puternică și frumoasă de astăzi.

Cătălina Ponor, iubitoare de copii și de animale

Fosta gimnastă postează frecvent pe conturile sale de socializare fotografii în care este înconjurată de copii sau în care se joacă cu cățelul ei.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Cătălina pare a fi o sursă inepuizabilă de energie pentru toată lumea, fosta gimnastă iubind sportul în continuare, implicându-se în diverse proiecte alături de copii.

Cătălina Ponor a fost cerută în căsătorie

La începutul lunii august, Cătălina dădea fanilor vestea cea mare. Frumoasa gimanstă a spus ”DA” din toate inima și se pregătește să îmbrace rochia de mireasă.

”Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! I-am spus ”Da” bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viața ❤️ Te iubesc”, a scris ea, atunci când a primit inelul.

Vestea cea mare i-a bucurat pe fanii sportivei. Aceștia i-au trimis sute de mesaje de apreciere și de gânduri pozitive: ”Iuhhuuuuu❤️❤️❤️ ce mă bucuuuur baby pentru tineee🤗/ 😍🙏❤️ Felicitări @catalina_ponor !!!/ Ce frumos ! Sa fiti fericiti !😘/ Felicitări!!! Să fiți fericiți!!! 😘🤗/ felicitări și tot ce-i mai bun pe lume ❤️”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite.

Sursa foto: facebook Cătălina Ponor

Publicat: 17 Sep. 2020, 10:57 Vedete
Pe aceeași temă