Cătălina Ponor, declaraţii emoţionante despre cariera sa. Care a fost cel mai greu moment prin care gimnasta a trecut

Publicat: 11 mai 2021, 11:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălina Ponor a vorbit despre cariera sa. Celebra sportivă şi-a adus aminte de unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut, pe vremea în care practica gimnastică de performanţă.

Cătălina Ponor este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din lume. Pe parcursul carierei sale, fosta sportiva a reuşit să câştige numeroase medalii europene, mondiale și olimpice.

Care a fost cel mai greu moment prin care gimnasta a trecut

Este cunoscut faptul că Ponor şi-a petrecut aproape 20 de ani în sala de gimnastică. Bruneta a muncit din greu pentru cariera sa, însă recunoaşte că nu i-a fost deloc uşor să facă performanţă.

Recent, Cătălina Ponor a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut, mai exact perioada în care revenise în lumea spoertului după ce se retrăsese.

„Nu mai făcuse nimeni o revenire la 23 de ani. Eu reveneam când altele se lăsau. A fost o revenire destul de grea. Și totuși am venit cu două medalii acasă, argint la sol și locul 3 cu echipa (…)”, a mărturisit fosta gimnastă de performanță despre ce s-a întâmplat la Olimpiada de la Londra, potrivit click.ro.

„…E greu să ai tabela în față să vezi că ești pe locul 3, după care, la două minute să vezi că ești pe locul patru.(…) Când am plecat din sala de concurs și m-am dus în sala de antrenament, pentru că trebuia să mă pregătesc pentru finala de la sol, m-am așezat într-un colț și am început să plâng de bubuia solul sub mine. Domnul Belu a venit să mă încurajeze să merg mai departe, iar eu i-am spus că nu vreau să mai concurez.(…) Și am auzit-o pe doamna Mariana din colțul celălalt al sălii care mi-a spus să nu mai fac „ponorisme” în sală și, ori să mă duc la sol și să dau tot ce pot, ori dacă nu, să-mi iau bilet la primul avion și să mă duc acasă. (…) Atunci mi s-au uscat lacrimile și m-am dus direct în sala de concurs”, a mai povestit Cătălina Ponor.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 mai 2021, 11:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă