Exclusiv! Julia Chelaru, mai îndrăgostită ca niciodată! Ce îi pregătește iubitului de Dragobete! “Mă bucur că mi-am găsit un om cu care să trăiesc o fericire și o pasiune ca în filme!”

Publicat: 24 feb. 2021, 09:14 Autor: Dora Bazavan Vedete

Sunt de doi ani împreună și se iubesc ca în prima zi.

Julia Chelaru este extrem de îndrăgostită de iubitul său, John, care îi oferă o relație bazată pe încredere și multă iubire. Artista o să-și impresioneze azi jumătatea, de Dragobete, cu o cină romantică, așa cum cei doi fac de obicei, nu doar cu ocazii speciale. Julia își descrie iubitul foarte frumos și pare să fie foarte îndrăgostită de cel alături de care și-a găsit liniștea în ultimii doi ani și despre care spune că i-a oferit o iubire și o pasiune ca în filme.

“Vom fi și noi în rândul lumii, este o tradiție și vom face și noi ceva special, deși eu și John, de când ne cunoaștem, am fost romantici fără motiv! Nu a contat ziua sau vreun eveniment special că să fim romantici, este în funcție de stare și cred că am avut cele mai  faine sau romantice zile neuitandu-ne pe datele din calendar. De Dragobete vom găti ceva special.  El are acum un job zilnic, dacă lucrează de Dragobete, atunci seară o să-l aștept acasă cu o surpriză culinară. Înainte îmi gătea el mai mult, pentru că se pricepe, dar în ultimul timp am început și eu să gătesc. Aveam impresia că nu mă pricep la fel de bine ca și el, dar m-a și lăudat de multe ori, știam că am talent dar nu era o pasiune reală.

Îmi plăcea să fac preparate lejere de pe net. De Dragobete vreau să îi fac niște spaghete cu somon afumat și sos de smântână. Cina va fi într-un ambient cu lumânări și muzică bună, cu dans. Noi mereu dansăm prin casă, pentru că așa cum am spus, nu trebuie să fie o zi specială, ca să fim romantici. Ne place foarte mult muzica italiană. John vorbește italiană și  cu dialect și îmi mai traduce așa câteva piese. Așa suntem noi! Asta este dinamica relației noastre. Suntem și romantici, pasionali și normali, și cei mai buni prieteni, stăm la povești, nu ne plictisim niciodată!”, a povestit Julia, exclusiv pentru Ciao.ro.

Își doresc o vacanță împreună, destinația este deja stabilită însă cei doi îndrăgostiți așteaptă momentul oportun pentru escapada pe care au pregatit-o din timp. “Ne dorim să plecăm undeva împreună, avem în plan, dar iubitul meu este prins cu noua lui afacere. Vom merge la Cannes, la niște prieteni, am primit o invitație, dar mai așteptăm să se mai încălzească puțin, iar profesional vorbind eu lucrez acum la niște piese și aștept să înceapă spectacolele”.

Cum își descrie iubitul?        

Julia Chelaru are numai cuvinte de laudă pentru iubitul său care o împlinește din toate punctele de vedere.

“John în primul rând e un om foarte bun, e un om sufletist, e un om foarte cald, e Rac ca și mine. Este foarte iubitor și foarte tandru dar în același timp e un bărbat Alfa, puternic, pe care eu îl respect și care m-a făcut fericită și m-a făcut să am o părere foarte bună despre mine și să am încredere în mine mult mai mult decât aveam înainte. Îmi place foarte mult că are încredere în tot ceea ce fac. Mă simt eu, mă simt femeie lângă el, avem încredere unul în celălalt, mă lasă să îmi îndeplinesc visele mele. Avem cam tot în relație, iar calitățile lui mi se potrivesc mie cel mai mult. Noi în continuare ne scriem mesaje, pentru unii poate siropoase, dar pentru noi absolut normale. Am putea scrie o cărticică, cu cele mai frumoase mesaje pe care le avem de la începutul relației noastre și s-ar fi vândut, la câte chestii din suflet ne-am scris. Eu mă bucur că mi-am găsit un om cu care să trăiesc o fericire și o pasiune ca în filme!”, ne-a declarat, exclusiv pentru Ciao.ro, Julia Chelaru.

Nu exclude să se căsătorească din nou!

Întrebată dacă ar mai îmbrăca pentru a doua oară rochia de mireasă, Julia nu a ezitat să răspundă!

“Da, de ce nu? Mă mai văd mireasă! În primul rând că el nu a făcut nuntă vreodată și pentru noi poate că ceva simplu, la malul mării, ceva de poveste, așa ca noi, cred că aș mai face!”, a mai adăugat cântăreața.

 

Publicat: 24 feb. 2021, 09:14 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×