Julia Chelaru și iubitul ei și-au deschis băcănie! ”Nu aș fi crezut niciodată…”

Publicat: 31 oct. 2021, 11:45 Autor: Dora Bazavan Vedete

Julia Chelaru are un motiv de bucurie și o nouă preocupare. Iubitul său, John, pasionat de tot de înseamnă gătit și gastronomie și-a deschis împreună cu un asociat de-al său, un magazin de cărnuri fine, ca mai apoi acesta să îi rămână lui și Julie și să îl transforme într-un adevărat business de familie.

“Afacerea a pornit de la faptul că  John a fost tot timpul în domeniul gastronomic, știe să gătească și are cunoștințe de tot ce înseamnă carne, preparate. El făcut inițial o afacere cu cineva, după care i-a rămas lui și implicit nouă, familiei noastre și ne ocupăm de ea”, a povestit Julia Chelaru pentru Ciao.ro.

“Băcănia de cărnuri fine este în Dorobanți, este un magazin cu carne proaspătă 100%, adusă din Italia, Spania, cu avionul în București, nimic nu este congelat.

Vorbim de niște cărnuri de top pentru gusturi fine, gusturi mai scumpe, de exemplu un porc iberic, crescut pe o pășune liberă cu ghinde, se simte, este o carne extraordinar de fragedă și gustoasă și care este și fără colesterol, singura carne de porc fără colesterol, Vită Wagyu  de Japonia, pentru cei care cunosc, este o vită foarte fragedă, foarte gustoasă, multe preparate pe care oamenii care au mai fost pe afară și au mâncat o vită bună, au aici ocazia să își ia o carne proaspătă să o facă acasă, au iaurturi franțuzești,  pe care le pot găsi la acest magazin, spaghette, pannettone, se poate face diferența, sunt delicatese bio. Nu aș fi crezut niciodată să mă pot îndrăgosti de carnea de porc”, a mai adăugat Julia pentru Ciao.ro.

Julia Chelaru și iubitul său sunt împreună de trei ani de zile și au o relație frumoasă presărată cu mult cooking și romantism.

“Avem o relație frumoasă, ne înțelegem foarte bine de la început. Relația noastră a devenit armonioasă în momentul în care am căpătat încredere unul în celălalt, apreciez la el că nu are gelozii absurde, că  eu oriunde mă duc ca artist nu își face probleme, griji, mă susține în  tot ceea ce fac. Îmi place că suntem așa, ca niște copii, și râdem mult, gătim acasă, avem seri frumoase chiar dacă ne vedem mai puțin ca înainte pentru că orele sunt mai puține acum. Fluturii în stomac și îndrăgosteala de la început nu au dispărut, s-au transformat în altceva. Ne e drag unul de altul, ne susținem în ceea ce facem, asta e important. Nu e o relație stresantă, fiecare a venit cu ce a avut mai bun și încercăm să construim ceva frumos. Eu îl consider familia mea, el mă consideră pe mine familia lui și e un lucru frumos ce se întâmplă. Ne facem momente faine și ne creăm momentele noastre împreună încă de la început. Gătim, dansăm, dacă ne-ar vedea cineva ar spune că ne cunoaștem de ieri, eu zic că e foarte frumos!”, ne-a mărturisit Julia Jianu despre ea și relația cu iubitul său.

 

Publicat: 31 oct. 2021, 11:45 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă