VIDEO! Cel mai simpatic numar de la Romanii au Talent! Taticii au dansat cu bebelusii lor si imaginile sunt deja virale!

Publicat: 25 Feb. 2019, 11:49 Vedete

Cu siguranta mamicile erau in culise cu inima la gura sperand ca tatii sa nu greseasca vreun pas sau sa nu inceapa sa planga vreun bebelus.

Cel mai simpatic numar de la Romanii au Talent! Taticii au dansat cu bebelusii!

Miscarile de dans si coregrafia nu i-a deranjat deloc pe cei mici, se pare ca multi dintre ei erau obisnuiti sa fie „zguduiti” in brate de la repetitiile taticilor pentru dans. Filmuletul cu momentul a fost foarte urmarit si pe Youtube, acolo unde cateva zeci de mii de oameni s-au uitat deja la dansul tatilor si al copiilor.

Au fost si o serie de comentarii despre moment, unele mai amuzante, altele ceva mai rautacioase, dar cert este ca momentul nu a lasat pe nimeni indiferent. „Cand mamicile au iesit la o bere ca fetele si taticii isi fac de cap la Romanii au Talent.” / „Ce pumni in cap is vor lua taticii aia” / „Super tare tătici și super comentariu” / „Eu sincer nu vad care e talentul aici…Nu mi se pare nimic interesant” au fost cateva dintre comentariile de pe Youtube.

« Pagina anterioară

Publicat: 25 Feb. 2019, 11:49 Vedete
Pe aceeași temă