Viața lui Alexandru Arșinel atârnă de un fir de ață! Ce a apărut pe corpul actorului

Publicat: 18 aug. 2022, 11:28 Autor: Maria Apostol Vedete

În vârstă de 83 de ani, Alexandru Arșinel se află sub tratament, într-o stare foarte gravă, la un spital din București. Actorul a fost adus aici de la azilul în care a fost internat de către fiul său. Se pare că acesta nu ar fi fost îngrijit cum trebuie în acel centru, iar medicii s-au declarat șocați de ce au găsit pe corpul lui. 

Sursele clasa CANCAN.RO au dezvăluit că marele actor are multiple escare. Nu poate fi mutat din pat și nici nu i se poate face masaj. Iar acest fapt îi cauzează serioase răni pe tot corpul. Acestea au fost descrise ca fiind: ”leziunile unui om bătrân care nu este bine îngrjit”.

Medicii care se ocupă de el ar fi ajuns la concluzia că acesta are o infecție nosocomială cauzată de escare.

Actorul a ajuns la spital având deja aceste răni, care denotă o îngrijre deficitară. Mai multe detalii despre starea lui puteți citi AICI.

În ultimele luni, Alexandru Arșinel a ajuns tot mai des pe mâna medicilor. Și chiar a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Fapt ce l-a slăbit și mai mult și care l-a făcut pe actor să nu mai arate deloc cum îl știam înainte.

Alexandru Arșinel: ”Jigodii ordinare m-au jignit…”

Alexandru Arșinel susține că jumătatea lui a fost cea care l-a temperat atunci când avea toate motivele să izbucnească la adresa dușmanilor.

Contează enorm persoana care este lângă tine. Persoana care, când te clatini, pune repede umărul. De câte ori crezi tu, în ultimii ani, după ce jigodii ordinare m-au jignit, m-au omorât, nu m-au îndemnat să zic: Pun mâna pe un par și-i fugăresc pe undeva!

Și Marilena mi-a zis: Lasă-i, poate că n-au ce mânca, săracii. Poate nu-i ajută mai mult mintea și sufletul. Lasă-i în pace, o să treacă! Și ea, și Stela (n.r – m-au ajutat), care era tot o echilibrată și o blândă!”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Dan Negru, de pe YouTube.

 

Publicat: 18 aug. 2022, 11:28 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă