Vezi cum calatoreste Meghan Markle ca sa nu fie recunoscuta

Publicat: 05 sept. 2018, 18:16 Autor: Simona Vedete

Fiind tot timpul in centrul atentiei, pentru ca nu oricine este de vita nobila, Megan Markle a gasit solutia ca sa calatorasca fara sa fie recunoscuta.

Si este mai simplu decat ne-am fi asteptat! In urma cu o saptamana, Megan Markle, ducesa de Sussex, a facut o scurta calatorie in Canada. Cu toate ca este un magnet pentru paparazzi, Ducesa a reusit sa treaca totusi neobservata.

Cum a reusit? Usor. S-a imbracat cat mai simplu, comun, fara nimic care sa iasa in evidenta si evident ca s-a amestecat prin multime. Conform Royal Central, care a stabilit legatura cu o sursa aflata la bordul avionului, Meghan Markle a avut un outfit banal.

Vezi cum calatoreste Meghan Markle ca sa nu fie recunoscuta

Vezi cum calatoreste Meghan Markle ca sa nu fie recunoscuta„A fost imbracata cu jeansi skinny de culoare neagra, un pulover din casmir negru, balerini de aceeasi culoare si a purtat o sapca neagra de baseball, care i-a acoperit partial fata”, a comentat site-ul.

Vezi cum calatoreste Meghan Markle ca sa nu fie recunoscutaCu toate aceste, facand totusi parte din Casa Regala, Meghan nu putea sa mearga neinsotita. Astfel ca doua garzi de corp i-au fost puse la dispozitie, insa au fost la fel de discrete precum Ducesa.

Vezi cum calatoreste Meghan Markle ca sa nu fie recunoscutaIn plus, Air Canada, compania aeriana cu care a zburat Meghan a primit un mesaj de informare si au fost rugata ca pasagerii, in cazul in care o vor recunoaste pe Ducesa, sa nu-i faca fotografii si nici sa nu se apropie de ea.

Publicat: 05 sept. 2018, 18:16 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă