Vedete nascute in zodia Fecioara! Celebritati din Romania care domina acest semn zodiacal

Publicat: 05 sept. 2018, 14:38 Autor: madalina m. Vedete

De curand am intrat in perioada de care cei nascuti in zodia Fecioara se bucura cel mai mult.

Printre trasaturile caracteristice pentru zodia Fecioara se numara meticulozitatea, dar si loialitatea. Asadar, am adunat si cateva vedete de la noi care s-au nascut sub acest semn zodiacal si care pot demonstra aceste particularitati.

Ce vedete din Romania s-au nascut in zodia Fecioara?

Vedete nascute in zodia Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt foarte meticuloase din fire. Lor nu le scapa niciun detaliu, indiferent cat de mic ar fi, fiind astfel si foarte vigilente. De asemenea, sunt atrase sa afle mereu lucruri noi si sa isi sporeasca cunostintele pe diferite domenii.

Cand vine vorba de vedetele de la noi care s-au nascut sub acest semn zodiacal, s-ar parea ca ne referim la cateva personalitati cat se poate de practice, foarte bine ancorate in realitate, o alta caracteristica a acestei zodii.

Andra

Andra s-a nascut la 23 August 1986, in Campia Turzii, a urmat cursurile Liceul Economic „A.D. Xenopol”. Si-a inceput cariera muzicala de la varsta de 7 ani si a avut prima sa interpretare la concursul muzical „Tip Top Minitop” in calitate de invitata, interpretand piesa lui „Whitney Houston I Will Always Love You”.

Andreea Mantea

Vedete nascute in zodia Fecioara

Andreea Mantea s-a nascut pe 20 septembrie 1986, la Bucuresti, si a devenit cunoscuta in 2006, dupa ce a aparut in cadrul rubricii „Fata de la Pagina 5” si a fost aleasa drept „Cea mai sexy fata”, de catre cititorii publicatiei. Prezentatoarea TV isi intampina fanii, in fiecare zi, in cadrul emisiunilor TV, de la Kanal D.

Andreea Esca

Aceasta e una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. Femeia de televiziune s-a nascut pe data de 29 august 1972, in Bucuresti, in zodia Fecioara. Andreea Esca si-a facut debutul pe micul ecran in 1992 si a continuat sa prezinte stirile la ProTV pana in prezent.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu s-a nascut pe 12 septembrie 1980, in Bucuresti si a devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss Romania” in 1999. Ulterior a realizat mai multe pictoriale pentru diverse reviste, printre care s-a numarat si Playboy.

Andreea Antonescu

Cantareata s-a nascut pe data de 7 septembrie 1982, la Galati. A debutat impreuna cu Andreea Balan, in celebra trupa Andre. E considerata si in momentul de fata una dintre cele mai bune voci din Romania.

Publicat: 05 sept. 2018, 14:38 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă