Vești de ultimă oră despre criminala de la Medicină! Ce se întâmplă după gratii cu studenta Carmen Bejan

Publicat: 18 Dec. 2019, 13:22 News

O studentă la Facultatea de Medicină a șocat toată opinia publică, în 2011, atunci când, împreună cu iubitul ei de la acea vreme, tot student, au ucis și tranșat un bărbat. 

În detenție, în 2012, Carmen s-a măritat cu Claudiu Șatran, un condamnat care executa o pedeapsă pentru trafic de droguri.

Eliberat condiționat în 2016, Claudiu s-a reintegrat în câmpul muncii, devenind șofer de tir pe curse internaționale. După ce și-a făcut ordine în finanțe, Claudiu și-a permis zilele trecute să-și ia părinții într-o excursie de vis tocmai în Mexic, acolo unde familia Șatran s-a distrat pe cinste, relatează stirilekanald.ro.

Între timp, soția lui Claudiu a solicitat instanţei reducerea pedepsei din cauza condiţiilor improprii de deţinere din Penitenciarul din Arad, obținând în vară 400 de zile de libertate prin legea recursului compensatoriu.

Până în prezent, Carmen Şatran, dar şi Sergiu Florea, complicele ei, au executat deja jumătate din pedeapsa de 20 de ani de închisoare primită pentru oribila crimă comisă în iulie 2009 într-un cămin al Universităţii de Medicină din Timişoara.

Ucis, tranşat şi băgat într-o valiză

Victima celor doi studenţi este Trifu Schroth, un bărbat din Timişoara care ar fi plătit pentru a întreţine relaţii sexuale cu studenta de la Medicină.

Totul s-a întâmplat pe 31 iulie 2009, în jurul orei 16.00, atunci când Trifu Schroth a mers la căminul Facultăţii de Medicină, unde s-a întâlnit cu Carmen Bejan.

Procurorii au arătat că mobilul crimei ar fi fost refuzul fetei de a întreţine şi relaţii sexuale orale cu bărbatul.

Publicat: 18 Dec. 2019, 13:22 News
Pe aceeași temă