Vestea care a pus pe jar Romania. Elodia, la un pas de a fi gasita? Cum au aflat anchetatorii adevarul

Publicat: 23 Oct. 2019, 15:08 Life

Cel mai cunoscut caz de disparitie din Romania este cel al Elodiei, care chiar si in ziua de azi socheaza.

Vestea care a pus pe jar Romania. Disparitia Elodiei Ghinescu a fost un mister de la bun inceput, toata tara fiind socata. Chiar daca au fost multe incertitudini pana acum, se pare ca anchetatorii au reusit in cele din urma sa afle adevarul.

Acest lucru s-a intamplat cu ajutorul lui Toby, unul dintre cei mai priceputi caini ai Directiei Generale de Politie a Muncipiului Bucuresti. Toby lucreaza la Serviciul de Politie Canina, iar printre sutele de cazuri avute s-a enumarat si cel al Elodiei Ghinescu.

Vestea care a pus pe jar Romania

In septembrie 2007, dupa doar doua saptamani de la disparitia femeii, anchetatorii au gasit intr-o rapa haine avand pete cu sangele acesteia. O luna mai tarziu, intr-o rapa de langa Rasnov, au fost gasite uniforma de politist a lui Cioaca, precum si alte obiecte ale acestuia si ale Elodiei.

Astfel ca acestea au constituit probe in condamnarea lui Cristian Cioaca la 15 ani si opt luni de inchisoare, potrivit romaniatv.net.

Elodia Ghinescu a disparut de acasa in august 2007, insa sotul sau, Cristian Cioaca, care la acea vreme era politist la Politia din Arges, a anuntat disparitia acesteia abia in data de septembrie 2007, la solicitarea sefei lui.

Anchetatorii au luat in calcul varianta crimei in cazul avocatei, principalul suspect fiind Cristian Cioaca, deoarece s-au gasit urme de sange in apartamentul celor doi soti dar si in autoturismul barbatului.

Publicat: 23 Oct. 2019, 15:08 Life
Pe aceeași temă