Elodia Ghinescu traieste? Nebunie in Brasov, la blocul in care a locuit aceasta: Ce s-a descoperit dupa 11 ani de la disparitie

Publicat: 12 Aug. 2019, 08:41 News 4

Inca o veste cutremuratoare in dosarul Elodia Ghinescu! La 11 ani de la disparitia avocatei, o situatie absolut ciudata s-a ivit in blocul din Brasov, in care ea avea cabinetul.

Elodia Ghinescu traieste. Ei, bine, ar putea parea de-a dreptul halucinant, dar Elodia a fost data in judecata de asociatia de proprietari. Totul din cauza datoriilor la plata intretinerii.

Elodia Ghinescu traieste? Nebunie in Brasov, la blocul in care a locuit aceasta: Ce s-a descoperit

Cristian Cioaca, care se afla deja in inchisoare, a fost chemat si el la tribunal de vecinii de bloc dupa ce suma pe care o datoreaza s-a ridicat pana la 9000 de lei.

Ba mai mult, anchetatorii care s-au ocupat de cazul care a starnit interesul unei tari intregi au facut o descoperire de-a dreptul socanta, potrivit cancan.ro. Avocata si-ar fi provocat doua avorturi in locuinta in care a trait alaturi de sotul ei, Cristian Cioaca.

elodia ghinescu traieste
elodia ghinescu traieste

În orice caz, Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv, in iunie 2014, de Curtea de Apel Pitesti,. El a primit 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale. Procurorii au aratat ca, in noaptea dintre 29 și 30 august 2007, in cuplu a existat un scandal, discutiile au degenerat. Iar Cristian Cioaca i-ar fi aplicat Elodiei multiple lovituri. Ulterior a transat-o.

Publicat: 12 Aug. 2019, 08:41 News 4
Pe aceeași temă