Dezvaluire uluitoare despre Elodia Ghinescu: „Este in strainatate”.

Publicat: 25 Jul. 2019, 11:24 News 3
Dezvaluire uluitoare despre Elodia Ghinescu: „Este in strainatate”.

Dupa 12 ani de la disparitia Elodiei Ghinescu un apropiat face o dezvaluire uluitoare. Cristian Cioaca a fost condamnat la inchisoare, dar multi sunt convinsi si acum de nevinovatia sa. Printre ei, si varul acestuia, care a facut o serie de dezvaluiri bizare, inainte de pronuntarea sentintei.

 

Mai concret, potrivit gandul.info, barbatul, fost angajat al Serviciului de Protectie si Paza (SPP), a sustinut ca detine informatii conform carora femeia ar fi in viata, aflandu-se sub protectia unor persoane extrem de importante. De altfel, aceasta marturie se regaseste in rechizitoriul intocmit de procurori, scrie culturalbzi.ro.

„Elodia ar putea fi in acest moment intr-un program de protectie a martorilor sau, pur si simplu, undeva in strainatate, sub identitate ascunsa” , le-a declarat varul lui Cioaca anchetatorilor.

Elodia Marilena Ghinescu (n. 27 septembrie 1968, Brasov), absolventa a Facultatii de Drept din Brasov, conducea un birou de avocatura.La 18 iulie 2004, s-a casatorit cu inspectorul principal de politie Constantin Cristian Cioaca, in varsta de 33 ani, ambii fiind la a doua casatorie. Cioaca a absolvit Academia de Politie din Bucuresti si s-a angajat la IPJ Brasov in anul 2000. In prezent, Cioaca este arestat si condamnat pentru omor. Elodia Ghinescu si Cristian Cioaca au impreuna un baiat, Patrick, nascut in ianuarie 2005. Dupa disparitia mamei, copilul a fost dat in ingrijirea bunicilor paterni din comuna argeseana Albota.

Cand a disparut Elodia Ghinescu

La data de 6 septembrie 2007, la Sectia 2 Politie din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, s-a inregistrat sesizarea lui Cioaca Constantin Cristian cu privire la disparitia sotiei sale Ghinescu, Elodia Marilena, sesizarea purtand data de 5 septembrie 2007.

La 12 septembrie 2007, la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov a fost inregistrata aceeasi sesizare privind disparitia Elodiei Marilena Ghinescu. La data de 17 septembrie 2007, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov, s-a stabilit ca urmarirea penala sa fie continuata si finalizata de catre Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica.

La 18 septembrie, procurorii au inceput urmarirea penala fata de Cioaca sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat, retinandu-se ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007 si-a ucis sotia, dupa care a segmentat cadavrul si l-a aruncat intr-un loc neidentificat.

Publicat: 25 Jul. 2019, 11:24 News 3
Pe aceeași temă