Vedete Prima TV, în carantină! Șerban Huidu și Dezbrăcatu, primele declarații

Publicat: 14 nov. 2020, 17:55 Autor: Andreea Voicu Vedete

În cursul zilei de miercuri, în emisiunea de la Prima Tv, ”Cronica Cârcotașilor”, nu și-au mai făcut apariția Șerban Huidu, Codruț Kegeș și Ioana Petric. Motivul? Se află în carantină!

Potrivit paginademedia.ro, cei trei ”crai” de la pupitrul emisiunii au intrat în carantină. Întrebat care a fost motivul pentru care emisiunea s-a făcut cu Horia Sârghi și Gabriela Marin, Șerban Huidu a spus: „Suntem în carantină. Carantina există și face parte din măsurile de combatere a pandemiei”.

De asemenea, și Codruș Kegheș – Dezbrăcatu, a spus: „Suntem bine sănătoși și restul nu contează”.

Șerban Huidu, despre drama care i-a marcat viața

După accidentul în care a fost implicat și care s-a soldat cu moartea a trei persoane, viața lui Șerban Huidu s-a schimbat radical. Prezentatorul TV a apelat la ajutor specializat pentru a trece peste această traumă, însă… după prima ședință a hotărât să abandoneze.

„Nu am mers la un alt psiholog, după întâmplarea respectivă. N-am făcut terapie, probabil că am făcut eu cu mine, dar, am spus, chiar nu contează exemplul meu. Eu m-am agățat de lucrurile importante pentru mine, m-am concentrat pe familia mea, m-am gândit cum aș putea să-i ajut, să fac bine pentru ei și probabil că toate aceste lucruri m-au salvat. Repet nu există o rețeta a succesului în astfel de situații. Un ajutor de specialitate, un psiholog, , un prieten foarte bun pot însemna foarte mult, dacă vrei să treci peste traumele unui astfel de accident. Sau cele ale unei întâmplări nefericite, pentru că pot fi și altele, multe alte întâmplări nefericite pentru care un psiholog este nu indicat, ci foarte indicat… Sunt multe traume prin care poate trece un om”, povestea Șerban Huidu pentru Libertatea.ro.

Sursă foto: Capturi video youtube

Publicat: 14 nov. 2020, 17:55 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă