Vedeta a facut pe ea nr. 2 si nu si-a schimbat bikinii! Concurentii de pe insula sunt dezgustati VIDEO

Publicat: 30 Jan. 2019, 16:55 Vedete

Informatia a fost marturisita chiar de catre vedeta, in fata camerelor de filmat si fanii ei au reactionat in mediul online.

Vedeta a facut pe ea nr. 2 si nu si-a schimbat bikinii! Liv, in varsta de 19 ani, a marturisit ca a eliberat niste gaze in timp ce se afla pe plaja. Cu toate ca s-a si scapat pe ea cu treaba nr. 2, vedeta nu s-a dus sa se schimbe, informeaza The Sun.

Momentul socant a fost filmat si difuzat la tv. Fanii ei s-au declarat dezgustati de lipsa ei de bun simt. Flatulentele tinerei s-au auzit pe camera. Dupa care Liv a marturisit ca s-a si scapat, din greseala.

Vedeta a facut pe ea nr. 2 si nu si-a schimbat bikinii


Dupa acest moment rusinos, vedeta a fost filmata in timp ce inota. Liv, de meserie ospatar, era imbracata cu acelasi costum de baie pe care il avea in momentul accidentului rusinos. Fanii ei au atacat-o pe Twitter si i-au spus ca gestul ei este urat, rusinos si badaran, demn de un barbat, nu o femeie.

Incidentul a avut loc in timp ce statea de vorba cu Casey. Aceasta nu s-a abtinut si a eliberat flatulentele de fata cu el si camerele de filmat. Tanarul, socat, a intrebat-o daca nu cumva a facut pe ea. Liv a confirmat. Concurentii emisiunii reality show Shipwrecked sunt dezgustati de gestul tinerei.

Ce este Shipwrecked 2019

Shipwrecked 2019 de pe Channel 4 este o emisiune reality show din care a rezultat Insula Iubirii. Emisiunea originala nu s-a mai bucurat de succes, dar producatorii au decis sa o refaca pentru anul 2019. A fost difuzata pe post de 3 zile si deja face valva.

Publicat: 30 Jan. 2019, 16:55 Vedete
Pe aceeași temă