Vârsta începe să-și spună cuvântul! Traian Băsescu (70 de ani), de nerecunoscut pe aeroport!

Publicat: 12 mai 2022, 11:04 Autor: Maria Apostol General

 În vârstă de 70 de ani, fostul președinte al României a fost surprins pe aeroport, acolo unde nu a mai făcut nicio baie de mulțime, ca în zilele lui bine, pentru că nimeni nu l-a recunoscut! 

Singur-cuc pe Aeroportul Otopeni, cu masca pe față și un troler pe care se chinuia mai mult să-l tragă, Traian Băsescu nu a fost remarcat de nimeni dintre cei care așteptau să se îmbarce.

Au apus băile de mulțime pe care le făcea odinioară! A stat mai mult smerit la coadă și și-a așteptat rândul…Acum este doar un pensionar de rang înalt. Care și-a pierdut din drepturi după ce a fost declarat colaborator al Securității.

Fostul președinte s-a scotocit bine prin buzunare și a scos la iveală actele necesare. Apoi a fost îndrumat de omul de ordine să avanseze. A făcut-o și a ajuns fix unde trebuie. Mai multe informații puteți citi pe CANCAN.RO.

Traian Băsescu a dat în judecată Serviciul de Pază și Protecție

Fostul președinte a cerut Curții de Apel București să suspende hotărârea SPP de a nu-i mai acorda protecția pe care a avut-o în calitate de fost șef de stat.

Decizia a fost luată în luna martie, atunci când instanța supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. Și, astfel, și-a pierdut toate privilegiile: paza și protecția, casa de protocol și idnemnizația.

Acum, Traian Băsescu a deschis un proces împotriva Serviciului de Pază şi Protecţie. Ca să poată sesiza Curtea Constituţională în legătură cu legea adoptată în toamnă, prin care şi-a pierdut privilegiile.

Iar un proces similar ar urma să îl deschidă şi împotriva RAPPS, după ce va primi somaţia oficială de eliberare a vilei din Cartierul Primăverii, de unde Băsescu s-a mutat deja. În paralel, fostul preşedinte va da în judecată România, la CEDO.

Publicat: 12 mai 2022, 11:04 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă