Fostul medic al lui Traian Băsescu, găsit mort în casă. Doru Mihail Dinu Cristea avea trei copii

Publicat: 27 nov. 2023, 12:00 Autor: Alina Nistor News
Fostul medic al lui Traian Băsescu, găsit mort în casă. Doru Mihail Dinu Cristea avea trei copii

Fostul medic al lui Traian Băsescu a fost găsit mort în propria lui casă. Potrivit autorităților, bărbatul murise cu mult timp în urmă, deoarece cadavrul său era deja în procesul de putrefacție. 

Doctorul de medicină internă Doru Mihail Dinu Cristea avea 76 de ani și trăia singur de câțiva ani. Era divorțat și avea trei copii, plecați toți peste hotare, în Canada și Germania. În ultima perioadă, vecinii nu l-au mai văzut și i-au povestit preotului din comună că au încercat să ia legătura cu doctorul în urmă cu câteva săptămâni, dar totul a fost în zadar.

Părintele comunei a mărturisit că medicul era mai mult plecat din țară la diverse congrese, iar toată lumea a crezut că la fel s-a întâmplat și acum. Probabil acesta a fost și motivul pentru care vecinii nu au intrat în alertă mai devreme, este de părere preotul.

”Probabil de aici și reticența vecinilor de a-l căuta, de a insista să intre la el în curte, pentru că nu prea era acasă și toată lumea a crezut că era plecat. Pleca mult în afara țării, la simpozioane, la congrese ș.a.m.d. Ne-am pus și noi întrebarea: să stea atâtea luni fără ca nimeni să îndrăznească să intre acolo?!”, a declarat preotul Ionuț Stanciu.

Doctorul Doru Mihail Dinu Cristea, găsit mort în casă (sursa FOTO: Social Media)

Cadavrul era în putrefacție

Abia zilele trecute, poliția a forțat ușa de la intrarea în casă după ce i-a contactat pe copiii medicului. Doctorul Doru Mihail Dinu Cristea a fost găsit decedat în locuința sa din satul Cârciumărești, comuna Leordeni. Cadavrul era în putrefacție, iar potrivit primelor informații ale anchetei medicul s-ar fi stins din viață în urmă cu câteva luni.

Înainte de a se retrage la Leordeni, fostul doctor a avut cabinet individual de medicină internă în Sectorul 5 din București și a fost o perioadă chiar medicul lui Traian Băsescu, după cum a mărturisit el însuși, în urmă cu un an, unei persoane în care avea încredere.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 27 nov. 2023, 12:00 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă