Maria Băsescu a rupt tăcerea! Ce a dezvăluit despre starea de sănătate a fostului președinte

Publicat: 29 Mar. 2022, 12:01 General

După numeroase speculații privind starea de sănătate a lui Traian Băsescu, soția acestuia a oferit câteva detalii suplimentare despre evoluția lui, după ce s-a aflat că a ajuns la spital într-o stare precară. 

Maria Băsescu a menționat că soțul ei se află în continuare internat într-un spital. Ea nu a vrut să ofere detalii despre diagnosticul pe care medicii i l-au pus.

În acest moment este încă la spital. Se simte ca la spital”, a declarat Maria Băsescu, marți dimineața pentru România Tv.

Traian Băsescu ar fi fost internat de urgență, vineri dimineața, într-un spital din Paris. Potrivit primelor informații, fostul președinte ar fi suferit un AVC. Ulterior, potrivit surselor Antena 3, Traian Băsescu ar fi suferit complicații la inimă.

Din ce știu, că am vorbit cu un apropiat de-al dânsului, Traian Băsescu și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă. Nici cu familia cu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte.

Traian Băsescu a mers și la Spitalul Militar, însă a refuzat să rămână internat, a vrut tratament ambulatoriu. Dar starea i s-a agravat și a fost dus de urgență în străinătate”, a mărturisit senatorul Lucian Iliescu.

Traian Băsescu, acuzat că a colaborat cu Securitatea

În urmă cu o săptămână, acesta a fost la Spitalul Militar pentru niște investigații. Luni, fostul președinte a plecat la Bruxelles, iar miercuri, când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European.

A mers la spital la Bruxelles pentru investigații, s-a întors în țară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigații și a fost trimis la o clinică din Paris.

Fostul președinte a acuzat stări de rău după decizia magistraților care au comunicat săptămâna trecută că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea.

Traian Băsescuurmează să fie evacuat din vila RAAPPS în termen de 60 de zile. Este vorba despre vila din strada Gogol nr. 2, pe care a primit-o în calitate de fost şef al statului.

Publicat: 29 Mar. 2022, 12:01 General
Pe aceeași temă