Vă amintiți de Oana de la Genius? Cum arată acum solista trupei care rivaliza cândva cu 3 Sud Est FOTO

Publicat: 25 May. 2020, 10:00 Vedete
Vă amintiți de Oana de la Genius? Cum arată acum solista trupei care rivaliza cândva cu 3 Sud Est FOTO

Cu siguranță vă amintiți cu nostalgie de trupa Genius, care a avut un succes răsunător în urmă cu mai bine de 20 de ani. Ce s-a întâmplat însă între timp cu Oana, solista trupei care se bătea de la egal la egal cu mult mai celebrii băieți de la 3 Sud Est? Aceasta este complet schimbată și nu mai are nicio legătură cu puștoaica de la finalul anilor 90.

Oana, de la Genius, schimbare radicală de look

În anul 1996, trei tineri din Timișoara aveau să revoluționeze muzica românească de la acea vreme. Oana Vincu, Cezar și Ovidiu Hălmăgean înființau atunci o formație de muzică dance, numită ”Genius”. Cei trei au început de jos și și-au făcut debutul prin discotecile din Timișoara, Arad sau Oradea. Un an mai târziu, aveau să fie remarcați de impresarul Sorin Bocerean.

Acela a fost momentul în care cariera celor trei tineri a urcat spectaculos. Au urmat hiturile: ”Vara”, ”Cheful” și bineînțeles ”Macho Man”, melodie care avea să devină cea mai ascultată din România în acea perioadă. Trebuie să recunoaștem că și acum, după mai mult de 20 de ani de la lansare, versurile ”Ola ola eee, macho man / Ola ola eee, sexy baby / Ola ola eee, macho man / Ola ola eee, loco baby” au rămas încă în memoria celor care și-au trăit copilăria în acea perioadă.

Genius s-a destrămat în 2001, iar de atunci niciunul dintre cei trei membri nu a mai fost în lumina reflectoarelor. Solista trupei, Oana Vincu, a trecut printr-o schimbare radicală de look și cu greu mai recunoști ceva din puștoaica din anii 90.

Nici vorbă de celebrul păr roșcat, tuns scurt. Între timp, s-a făcut și blondă, și-a lăsat și părul lung, dar a încercat de asemenea și o culoare mai închisă.

Cu ce s-a ocupat Oana după destrămarea trupei Genius

În 2001, Oana a decis să părăsească România și să-și încerce norocul în Statele Unite ale Americii, alături de iubitul ei de atunci, Cezar, colegul din trupa Genius. Norocul nu le-a surâs însă celor doi, care s-au și despărțit. Oana a revenit în țară, la Timișoara. Absolventă a Conservatorului de la Timișoara, aceasta a rămas tot în domeniul muzical, dar a ales să devină profesoară de canto.

Nu a putut sta însă prea mult timp departe de scenă și în 2018 și-a arătat calitățile vocale într-un stil cu totul și cu totul diferit față de ce făcuse până atunci. A fost mezzo soprană în musical-ul ”Romeo și Julieta”. Oana a interpretat-o pe Lady Capuletti.

Între timp, solista a renunțat să dea lecții de canto și și-a făcut o nouă formație, numită ”Alpha Team”. Membrii trupei de cover-uri cântă de obicei la spectacole private.

Dacă Oana a rămas devotată primei iubiri, muzica, Ovidiu și Cezar s-au reorientat între timp. Fostul iubit al Oanei, Cezar, se ocupă acum de IT, dar nu oriunde. Acesta a rămas în Statele Unite și este programator web. În ceea ce-l privește pe Ovidiu, acesta și-a deschis un studio și o firmă care se ocupă de producții publicitare.

Publicat: 25 May. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă