Ce meserie a avut Delia, înainte de a se lansa în muzică. Puțini știu asta despre ea

Publicat: 02 apr. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Ce meserie a avut Delia, înainte de a se lansa în muzică. Puțini știu asta despre ea

Delia este prezentă pe scena muzicii românești de 20 de ani. Puțină lume știe însă cu ce se ocupa artista înainte de a deveni cunoscută. Aceasta și-a început cariera muzicală în trupa N&D, alături de Nicolae Marin, cunoscut drept Nick.

Muzica, cea mai mare pasiune a Deliei

În 1999, pe când avea doar 17 ani, Delia își făcea debutul în industria muzicală românească. Atunci se înființa trupa N&D, care a devenit celebră după trecerea anilor. Delia cânta alături de Nick, iar cei doi au avut un succes răsunător. Piesele lor s-au aflat pe primele locuri în topurile muzicale ani de-a rândul. Chiar și acum, câteva dintre hiturile N&D sunt ascultate de fanii mai nostalgici.

Delia și Nick, pe vremea când făceau parte din trupa N&D

În 2003, cariera Deliei avea să se schimbe total. Artista a decis să înceapă o carieră solo, iar lucrurile au mers pe o pantă ascendentă. Chiar și acum, după 17 ani, Delia este în continuare una dintre cele mai ascultate și îndrăgite cântărețe din țara noastră. Nimic nu este însă întâmplător. Muzica a fost dintotdeauna marea pasiune a Deliei. Încă de mic copil, aceasta și-a arătat calitățile vocale cu fiecare ocazie pe care a avut-o.

În 2003, Delia a lansat primul album solo, ”Parfum de fericire”

A studiat la liceul de Muzică ”Dinu Lipatti”, din capitală, unde a făcut cursuri de pian. De asemenea, Delia a învățat să cânte și la flaut. Studiile muzicale nu s-au oprit aici. Îndrăgita cântăreață a urmat cursurile Conservatorului.

Ce meserie ar fi avut Delia, dacă nu se făcea cântăreață

În condițiile în care a început să cânte chiar din perioada în care era încă la liceu, Delia nu a avut nicio altă meserie în afară de muzică. Totuși, aceasta a dezvăluit ce i-ar fi plăcut să facă în cazul în care nu ar fi avut șansa de a-și urma visul. ”Poate că aş fi fost dansatoare. Nu știu. Cursul vieţii m-ar fi dus altfel și nu se ştie ce se întâmpla”, a recunoscut artista.

Muzica nu este însă singura ocupație a vedetei. Încă din 2012, aceasta a început colaborarea cu Antena 1. Atunci a acceptat provocarea de a face parte din juriul emisiunii ”X Factor”. După 4 ani, în 2016, Delia a mai făcut un pas în televiziune. A devenit unul dintre jurații emisiunii ”iUmor”, difuzată tot de Antena 1. Mihai Bendeac și Cheloo sunt colegii cu care colaborează la această producție.

Delia, alături de colegii ei de la ”iUmor”

La 38 de ani, Delia este împlinită și pe plan personal. Este căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu. Cei doi nu au deocamdată niciun copil.

Delia a fost superbă în ziua nunții
Publicat: 02 apr. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă