Urarea pe care NU este bine sa o faci de Sfanta Maria, pe 15 august

Publicat: 13 Aug. 2019, 15:17 News 4
Urarea pe care NU este bine sa o faci de Sfanta Maria, pe 15 august

Credinciosii omagiaza in aceasta zi sfanta trecerea in nefiinta a mamei Mantuitorului si, totodata, ridicarea ei in Imparatia Cerurilor.

Nu spune asta de Sfanta Marie . Fecioara Maria, spun invataturile crestine, a mai trait inca 11 ani dupca ce Iisus a fost rastignit. Inainte de a se stinge, aceasta a fost instiintata de acelasi arhan ghel care s-a pogorat sa-l spuna ca poarta in pantece un copil: Arhanghelul Gabriel.

Nu spune asta de Sfanta Marie

Totul s-a întâmplat cu trei zile înainte de trecerea ei la Ceruri. „Acestea zice Fiul tău. «Vremea este a muta pe Maica Mea la Mine. Nu te teme de aceasta, ci primeste cuvantul cu bucurie, de vreme ce vii la viata cea nemuritoare»”, au fost cuvintele Sfântului.

Când a aflat, Fecioara le-a dat de veste celor apropiați, spunându-le: „Nu faceți din mutarea mea pricină de doliu, ci umpleți-vă de bucurie și mai mare. Doresc să merg la Fiul meu, Cel ce dăruiește tuturor ființă și viață. Și când mă voi duce la El, nu voi înceta să mă rog și să mijlocesc pentru voi, pentru toți creștinii și pentru lumea întreagă. Ca Cel ce o judecă în milostivirea Sa, să se milostivească de toți credincioșii și să-i întărească și să-i ducă pe calea vieții. Iar pe cei necredincioși să-i întoarcă și să-i facă pe toți o singură turmă a Bunului Pastor care și-a dat sufletul pentru oile Sale. Si le cunoaște și ai Săi îl cunosc!”, potrivit site-ului crestinortodox.ro.

Nu spune asta de Sfanta Marie

Pentru că se prăznuiește „adormirea” Născătoarei lui Dumnezeu, în credința populară se spune că urările de „La Mulți Ani” nu-și au locul. În această zi, credincioșii merg la biserică pentru a se ruga și a se spovedi

Publicat: 13 Aug. 2019, 15:17 News 4
Pe aceeași temă