Mihai Neșu, în doliu! Unul dintre prietenii lui a murit din cauza unei boli cumplite

Publicat: 07 Jul. 2020, 13:09 Arhiva

Mihai Neșu a primit o veste care l-a întristat foarte tare. Unul dintre apropiații săi a murit, după ce s-a luptat cu o boală cumplită.

Fostul fotbalist Mihai Neșu a primit o veste tristă și anume faptul că un apropiat al lui, care avea 28 de ani, s-a stins din viață din cauza leucemiei. El a fost anunțat că un colaborator de la fundația lui a pierdut lupta cu viața. Este vorba despre Vasile Bâlc, un tânăr care a fost diagnosticat cu leucemie în anul 2019, luna decembrie. Tânărul nu a putut fi salvat, în ciuda suportului medical, dar și financiar.

Un apropiat de-ai fostului fotbalist Mihai Neșu a murit. Ce mesaj a transmis acesta

„Dragi prieteni,

Vasile cutezatorul, creativul, colegul si prietenul nostru, Vasile cel plin de viata, care era mereu atat de dornic sa cunoasca lumea, sa calatoreasca, Vasile cel sensibil, asa cum l-am cunoscut noi, cu multa dragoste pentru copii, Vasile ne priveste acum de sus, din inaltimi, vede de-acolo locuri pe care nu a apucat sa le vada. Vasile e un suflet frumos, asa l-am cunoscut, un om vesel, darnic, puternic, care a vrut sa lupte pana in ultima clipa pentru viata. Ne-a dat o lectie de viata.

Stim ca de acolo de sus va fi cu noi, cu toti cei ai fundatiei, cu toti cei dragi ai lui, in toate locurile in care a fost si pe care ar mai fi vrut sa le vada.

Vasile, ne bucuram ca te-am cunoscut, ca ne-a intalnit Dumnezeu! Te-am indragit maxim 🙂 Iti multumim pentru tot. Dumnezeu sa te primeasca in Rai! Vei fi pentru totdeauna in sufletele noastre.

Vasile a plecat in urma cu cateva minute dintre noi. Va multumim pentru toate gandurile bune.

Cu ochii lui buni, lipsit de durere, ne va privi de sus”, a scris Mihai Neşu.

Dragi prieteni,Vasile cutezatorul, creativul, colegul si prietenul nostru, Vasile cel plin de viata, care era mereu…

Publicată de Mihai Nesu Foundation pe Luni, 6 iulie 2020

Publicat: 07 Jul. 2020, 13:09 Arhiva
Pe aceeași temă