Gestul impresionant făcut de Gigi Becali pentru Mihai Neșu: ”Tocmai a contribuit la achiziționarea…”

Publicat: 08 Jun. 2021, 12:39 Vedete

Gigi Becali a făcut un gest impresionant față de Mihai Neșu. În urmă cu zece ani, bărbatul a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizat.

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a făcut un gest foarte frumos pentru Mihai Neșu. Patronul echipei FCSB i-a achiziționat acestuia un nou automobil, adaptat pentru situația sa. Mihai Neșu, alături de fundația care îi poartă numele, a început lucrările la un centru pentru copii şi tineri cu dizabilităţi, acesta fiind ridicat la Oradea. În data de 2 iunie se anunța începutul lucrărilor în locația respectivă.

„În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale. Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui.

Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum„, a declarat Florin Lovin la Digi Sport Special.

Mihai Neșu face progrese

Fostul fotbalist în vârstă de 37 de ani, Mihai Neșu, a început să facă progrese mari în privința recuperării, după ce în urmă cu nouă ani a suferit un accident care l-a lăsat paralizat. Chiar dacă e nevoit să se folosească de scaunul cu rotile, Mihai Neșu a demonstrat că o atitudine pozitivă ajută întotdeauna: acum își poate folosi parțial mâna dreaptă și poate mișca alte părți ale corpului, arată Cancan.

Mihai Neșu a avut un accident în anul 2011, la un antrenament al lui Utrecht. Un coleg a căzut peste el la un duel aerian, iar în urma accidentului a suferit fractură la vertebrele cervicale. În urma acelui accident, fostul fotbalist a rămas paralizat.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 08 Jun. 2021, 12:39 Vedete
Pe aceeași temă