2 august UNTOLD 2018! Astazi incepe cea mai tare petrecere la Cluj. Cine sunt artistii care urca azi pe scena

Publicat: 01 Aug. 2018, 23:00 Vedete

Festivalul incepe la Cluj!

UNTOLD 2018! Petrecerea incepe in cateva ore, cu multa, multa muzica buna! Festivalul vine in acest an, pe cele 10 scene, cu unii dintre cei mai iubiti si ascultati artisti internationali din prezent.

Daca nu ai avut bani de bilete, vei putea urmari live online cateva concerte. Organizatorii s-au gandit la totii fanii festivalului care, anul acesta, nu au putut ajunge la Cluj. 

UNTOLD 2018 – Artistii care vor urca pe scena

Printre acestia se numara: The Chainsmokers, Jason Derulo, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Afrojack, Tiesto, Don Diablo, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Solomun și Nina Kraviz.

Pentru ca este declarat cel mai asteptat eveniment muzical al anului si unul dintre festivalele de suflet ale multora, a devenit asa si pentru Armin van Buuren, care si-a dorit in acest an sa fie cel care va face din ceremonia de inchidere a acestui an, un moment magin, de neuitat.

In line-up-ul festivalului, ascultatorii vor avea experiente muzice alaturi de peste 250 de artisti.

UNTOLD 2018 – Premierele

The Chainsmokers vin pentru prima data in Romania, in luna august, la UNTOLD. Cei doi membri, Alex Pall si Andrew Taggart sunt castigatori ai unui premiu Grammy, iar melodia care i-a facut cunoscuti este „Closer”. In 2017 au lansat in colaborare cu trupa britanica Coldplay piesa „Something just like this”, care in prima zi de lansare a obtinut si un record mondial. Piesa a avut peste 9 milioane de accesari intr-o zi. Tot in acel an, revista Forbes a plasat The Chainsmokers pe locul trei in topul celor mai bine platiti DJ din lume, castigurile lor ajung la peste 40 de milioane de dolari.

Jason Derulo este de asemenea printre cei care vin pentru prima data pe scena festivalului UNROLD. Cantaretul a mai fost in Romania, pe scnea de la festivalul NEVERSEA. Multe dintre melodiile care l-au consacrat vor fi auzite de ascultatorii care vin la Cluj. Printre piesele pe care le va canta, sigur vor fi si hit-urile acestuia: „Swalla”, „Tip toe”, „Wiggle Wiggle”, „Want to want me”.

Sursa: eventim.ro

Publicat: 01 Aug. 2018, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă