Una dintre cele mai iubite actrițe a născut al doilea copil în mare secret

Publicat: 11 Dec. 2019, 15:01 Vedete
Una dintre cele mai iubite actrițe a născut al doilea copil în mare secret

A dispărut câteva săptămâni de pe rețelele de socializare și… surpriză! Când a apărut avea un bebeluș. Anne Hathaway, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lume, a devenit mamă pentru a doua oară în cel mai mare secret.

Anne Hathaway are peste 16 milioane de urmăritori pe Instagram și atunci când a rămas însărcinată cu al doilea copil a împărtășit bucuria noii sarcini cu toți cei care o urmăresc. Însă, mirarea a venit când Anne a apărut în public direct cu cel de-al doilea copil, nașterea lui fiind ținută secret pentru multă vreme.

Anne Hathaway a apărut în parcul din Connecticut duminică alături de soțul ei, Adam Shulman de mână cu băiețelul ei de 3 ani, Jonathan. Soțul ei, însă, era cel care ținea surpriza – bebelușul lor nou-născut într-o scoică auto.

View this post on Instagram

#MáximaNews 🎬👶🏻 Anne Hathaway se ha convertido en madre por segunda vez; la protagonista de ‘The Devil Wears Prada’ fue fotografiada en las calles de Nueva York junto a su primer hijo, Jonathan y su esposo, Adam Shulman, quien lleva en brazos un porta bebé. La ganadora del Oscar no ha confirmado la noticia. Tampoco se conoce el sexo o nombre del bebé. #Máxima1009FM #annehathaway #baby #newyork #newborn

A post shared by Máxima Morelia 100.9 Fm (@maximamorelia1009) on

Anne trebuia să participe pe 13 noiembrie la premiera noului ei film, Dark Waters, însă a anunțat pe Instagram că nu va participa dintr-un motiv foarte important. Și nu a mai oferit niciun detaliu. Apoi a urmat o altă postare cu ea încă însărcinată, mulțumind fanilor pentru urările de ziua ei de naștere, astfel că data nașterii noului membru al familiei rămâne, astfel, un mister.

Anne și soțul ei, Adam Shulman, s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2012.

Publicat: 11 Dec. 2019, 15:01 Vedete
Pe aceeași temă