Un virusolog chinez face dezvăluiri şocante! Care este adevărul despre „naşterea” coronavirusului

Publicat: 05 Aug. 2020, 10:46 Arhiva
Un virusolog chinez face dezvăluiri şocante! Care este adevărul despre „naşterea” coronavirusului

Li-Meng Yan, virusolog chinez și doctor la Southern Medical University – o universitate afiliată armatei Chinei comuniste, e ferm convinsă că infecția cu coronavirus nu a apărut „din natură”.

Virusologul a explicat de ce crede cu tărie că noul virus a fost făcut într-un laborator din Wuhan. Li-Meng Yah a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Fox News, că supervizorul ei de la Universitatea Hong Kong, Leo Poon, i-ar fi cerut încă din luna decembrie să investigheze mai multe cazuri similare cu SARS ce au apărut în China.

Ea mai spune că inițial suprvizorul ei a sfătuit-o să-și ducă mai departe ancheta, dar că ulterior i-a cerut să păstreze tăcerea. După câteva luni, în luna aprilie, cercetătoarea a fugit în SUA, precizând că se teme de represiunea Chinei comuniste, relatează antena3.ro.

Potrivit declarațiilor făcute de virusologul chinez, coronavirusul nu ar trecut direct de la lilieci la oameni, ci e mai probabil să se bazeze pe un virus provenit de la lilieci. Ea mai spune că COVID-19 a fost descoperit și e deținut de armata Chinei comuniste.

Modificările în laborator, cauza trecerii virusului la oameni

Virusul a început să se transmită și la oameni după o serie de modificări în laborator, ducând la numeroase decese în toată lumea, a mai spus Yan. Acesta e și motivul pentru care Partidul Comunist Chinez a încercat să amâne cât mai mult momentul informării populației în legătură cu noul virus.

Li-Meng Yan a mai spus că guvernul de la Beijing ar fi schimbat în mod deliberat genomul prin introducerea unor „secvențe de genom greșite” în baza de date a secvențelor genetice NIH pe 12 ianuarie.

Universitatea de la Hong Kong a respins afirmațiile făcute de virusolog, spunând că nici măcar nu i s-a cerut să facă vreo cercetare pe acest subiect.

Epidemiolog de la OMS, care a ajutat la eradicarea variolei, previziune sumbră despre coronavirus!

Un medic epidemiolog care a fost angajat al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și a ajutat la eradicarea variolei a făcut o previziune sumbră despre ce se va întâmpla în lume în următorii ani din cauza coronavirusului.

Expertul este de părere că lupta cu pandemia de coronavirus se va desfășura cel puțin încă patru ani, deoarece virusul se mută dintr-un centru în altul. Doctorul Larry Brilliant, epidemiolog în California, a mai spus, pentru USA Today, că următorii câțiva ani nu vor fi doar „negru”, deoarece vor apărea și vaccinuri eficiente.

„Ne vom mai multa cu noul coronavirus și în următorii patru ani. Dar nu va fi așa cum este acum. Va fi la fel ca programul de eradicare a variolei. Ne așteaptă vremuri grele”, a spus doctorul Larry Brilliant.

Publicat: 05 Aug. 2020, 10:46 Arhiva
Pe aceeași temă