Un tânăr a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpit. Unde l-au găsit polițiștii

Publicat: 11 Aug. 2019, 15:19 Life
Un tânăr a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpit. Unde l-au găsit polițiștii

O gluma proasta facuta de un tanar ar putea sa-l coste mult.

Un tânăr a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpit. Apelul a fost făcut în această dimineață, anunțând că a fost răpit și este închis într-o casă, polițiștii găsindu-l pe acesta, patru ore mai târziu, plimbându-se cu prietenii, anunță Poliția Capitalei. Părinții minorului vor fi amendați.

Duminică dimineață, în jurul orei 08.30, un băiat a sunat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că a fost răpit și este închis într-o casă.

Un tânăr a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpit

Un tânăr a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpit

„Imediat, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 5 și ai secțiilor 17, 18, 19 și 24 au demarat verificările. Cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au fost demarate și verificările de ordin tehnic.

Toate forțele implicate, în mai puțin de 4 ore l-au depistat pe minor. Acesta, un băiat de 15 ani, se plimba împreună cu mai mulți prieteni. A fost condus la secția de poliție, unde au sunt prezenți și părinții săi”, anunță Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

În căutarea tânărului au fost implicați nu mai puțin de 26 de polițiști, în sprijinul lor venind și 38 de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București.

Conform prevederilor legale, părinții minorului vor fi sancționați contravențional.

„Facem un apel și în același timp vrem să atragem atenția ca aceste jocuri ii costă pe părinți și duc inevitabil la întârzieri în soluționarea celorlalte cazuri anunțate”, transmite Poliția Capitalei.

Publicat: 11 Aug. 2019, 15:19 Life
Pe aceeași temă