Corina Caragea a vorbit despre depedenta ei: „Pierdeam toate noptile, nu mai ajungeam la scoala, nu mai ajungeam nicaieri”

Publicat: 11 Aug. 2019, 13:36 Vedete
Corina Caragea a vorbit despre depedenta ei: „Pierdeam toate noptile, nu mai ajungeam la scoala, nu mai ajungeam nicaieri”

Frumoasa bruneta a decis sa vorbeasca despre un subiect delicat din viata sa.

Corina Caragea a vorbit despre depedenta ei. Vedeta este o mare pasionata a filmelor, pe care le urmareste atat pe micul ecran, cat si in salile de cinema. Insa se fereste de seriale.

„Văd destul de multe filme și la cinematograf, și acasă, chiar și în vacanțele peste hotare merg la cinema. În concediul petrecut în America am fost la cinema și pentru că am fost curioasă cum e la ei.

Corina Caragea a vorbit despre depedenta ei

Corina Caragea, mama pentru sora ei!

E big size. Mi-am luat o cutie de popcorn medie și abia puteam să o car, era un lighean! Scaunele sunt canapele. Iar cola era la un litru și puteai să îți faci refill oricând. Mi-a plăcut experiența”, a spus Corina Caragea pentru Libertatea.

Vedeta a mai spus ca de foarte multi ani nu se mai uita la seriale, ci se rezuma doar la filme. Asta din cauza unei dependente din adolescenta, care i-a creat mari probleme.

„Mi s-a întâmplat cu niște seriale, țin minte când eram în liceu, și de atunci mă feresc ca de naiba de seriale. Pierdeam toate nopțile, nu mai ajungeam la școală, nu mai ajungeam nicăieri, îmi creau o dependență… Mi s-a întâmplat să pierd multe nopți. În nici un caz nu mă mai uit la vreun serial vreodată” a mai spus vedeta.

Publicat: 11 Aug. 2019, 13:36 Vedete
Pe aceeași temă