Un sportiv de performanță a rămas paralizat după ce a fost lovit de o mașină! Cine e Shawn Bradley, bărbatul de 48 de ani căruia i-a fost schimbat cursul vieții

Publicat: 23 mart. 2021, 13:19 Autor: Andreea Voicu Vedete

Un sportiv de performanță a rămas paralizat după ce a fost lovit de o mașină. Shawn Bradley este sportivul în vârstă de 48 de ani care a rămas paralizat în urma unui accident. Bărbatul se afla pe bicicletă și a fost lovit de o mașină. Medicii i-au dat un verdict cumplit fostului baschetbalist.

Fostul star Shawn Bradley a avut parte de un accident în urma căruia a rămas paralizat. Bărbatul se afla pe bicicletă, în St. George, Utah, pe o stradă în apropierea locuinței lui. Atunci, fostul baschetbalist a fost lovit de un autoturism. Medicii care i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului l-au anunțat că va rămâne paralizat. S-a ales cu o leziune traumatică a măduvei spinării. Opt săptămâni a stat la recuperare și a avut parte de o intervenție chrirugicală la gât.

Shawn Bradley a rămas cu sechele

În prezent, fostul baschetbalist de 2,29 m face terapii fizice. Alături de el se află soția lui, Carrie, și are grjă de fostul mare sportiv.

„Suntem întristați să auzim de accidentul lui Shawn. Shawn a fost întotdeauna incredibil de hotărât și a arătat un spirit de luptă. Nu-i dorim nimic altceva decât binele în recuperarea sa. El va face întotdeauna parte din familia noastră Mavs”, a spus Mark Cuban, proprietarul Mavericks, arată Spynews.

Shawn Bradley a disputat 832 de jocuri în anii 1990 şi 2000 pentru următoarele echipe: Philadelphia 76ers, New Jersey Nets şi Dallas Mavericks. A reuşit medii de 8,1 puncte, 6,3 recuperări şi 2,5 capace în meciurile disputate.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 23 mart. 2021, 13:19 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă