Un bebeluș a murit la 4 zile de la naștere, după ce a fost infectat cu Covid-19

Publicat: 10 Apr. 2020, 15:03 News

O situație tragică a avut loc în Brazilia. Un bebeluș s-a infectat cu coronavirus și a murit. Avea patru zile de când se născuse, arată Cancan.

Drama are loc în localitatea Natal din Brazilia. Bebelușul se născuse prematur și avea insuficiență respiratorie. A fost infectat cu coronavirus și s-a stins din viață, la patru zile după ce a văzut lumina zilei. Anunțul oficial a fost făcut de secretariatul pentru sănătate din Rio Grande do Norte.

Cazul decesului bebelușului se află în plină anchetă. Nu se știe încă dacă infecția cu coronavirus a fost luată după sau înainte de naștere, arată sursa citată. Mama bebelușului a fost internată la Maternitatea municipală. Și ea are probleme de sănătate, precum probleme respiratorii, diabet, hipertensiune și obezitate.

“Chiar dacă rezultatele testelor făcute pe bebeluș au ieșit pozitive pentru COVID-19, însă nu se știe dacă infecția s-a realizat după naștere”, a explicat Petro Spinelli, secretarul regional al sănătății.

Chirurgul Dan Gogâlniceanu a murit la 84 de ani

A murit chirurgul Dan Gogâlniceanu. Este doliu în lumea medicală din România. Chirurgul Dan Gogâlniceanu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani.

Bărbatul, care lucra la Clinica Buco-Maxilo-Facială din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon din Iași, a pierdut lupta cu viața. El a salvat mii de vieți, arată BZI. De-a lungul carierei sale în sistemul medical, chirurgul Dan Gogâlniceanu a demonstrat devotament și implicare întotdeauna.

El a fostul șef în clinica respectivă și executa operații complicate. De asemenea, a fost și profesor în cadrul Universității de Medicină și Famacie din Iași.

Publicat: 10 Apr. 2020, 15:03 News
Pe aceeași temă