O tânără a murit la înmormântarea mamei sale după ce a făcut infarct

Publicat: 10 Apr. 2020, 10:50 Arhiva

Laura Richards, o tânără de 32 de ani, și-a găsit sfârșitul la înmormântarea mamei sale, Julie Murphy, care s-a stins din viață din cauza coronavirusului, la vârsta de 63 de ani.

Femeia a fost înmormântată în cimitirul Atherstone din Warwickshire. Cei care au venit să jelească la căpătâiul femeii au rămas șocați în momentul în care fata s-a prăbușit din picioare. Marțea trecută, s-au grăbit cu disperare să o ajute pe tânără, dar din păcate nu i-au mai putut salva viața, potrivit The Sun.

Sora Laurei, Lisa Green, a spus că ea, soțul ei și altă soră, Kelly Murphy, au încercat cu disperare să o resusciteze, însă fără să mai aibă parte de semne vitale.

”Toată lumea era supărată. Laura spusese înainte să moară că avea dureri în piept și își simțea capul ușor. Am crezut că avea o stare de anxietate, dar apoi am sunat la urgențe. A fost îngrozitor. (…) E ca un film de groază”, a spus sora Laurei.

Familia a spus că Laura suferise anterior de afecțiuni de sănătate care i-au afectat inima. Sadie, care prezintă un risc ridicat de coronavirus după ce a făcut un transplant de rinichi, a declarat că nu a putut să participe la înmormântare, ci doar membrii apropiați ai familiei au putut să meargă din cauza distanțării sociale, mai scrie sursa citată.

A fost înmormântată alături de mama ei alatăieri. La înmormântare au luat parte doar cinci persoane. Poliția din Warwickshire a confirmat că au fost chemați la fața locului în jurul orei 12.30 pm marți, 31 martie, pentru a face „griji pentru bunăstare”.

„A fost într-adevăr oribil. Julie a fost pusă în groapă, iar fiica ei a început să spună ‘pieptul meu este strâns, pieptul este strâns – nu pot respira’. Apoi s-a prăbușit din picioare pe beton”, a povestit un martor pentru sursa citată anterior.

Publicat: 10 Apr. 2020, 10:50 Arhiva
Pe aceeași temă