Imagini dramatice! Un barbat s-a aruncat in gol in Tribunalul Bucuresti si a murit! Tocmai primise o veste crunta!

Publicat: 04 Oct. 2018, 15:06 News 3
Imagini dramatice! Un barbat s-a aruncat in gol in Tribunalul Bucuresti si a murit! Tocmai primise o veste crunta!

Nimeni nu stie identitatea barbatului si de ce a ales sa faca acest gest. Din primele informatii ar fi o sinucidere si nu un accident.

Un barbat s-a aruncat in gol in Tribunalul Bucuresti si a murit. Desi inca nu se stie cine este barbatul si de ce a recurs la un asemenea gest, toti cei prezenti astazi in Tribunalul Bucuresti au ramas socati.

Un barbat s-ar fi aruncat in gol astazi in jurul orei 14:00 si desi medicii au incercat din greu sa-l resusciteze el a murit la cateva minute dupa sosirea ambulantei. Bărbatul căzut de la etajul 4 al Tribunalului București a murit, în ciuda eforturilor făcute de medici. Se pare că el era inculpat într-un dosar și a primit o decizie nefavorabilă, fiind acuzat de distrugere, loviri și alte violențe.

Barbatul pare in varsta de 45 de ani si din primele imagini de la fata locului se pare ca nimeni nu l-a vazut cand s-a aruncat si de la ce etaj a facut-o mai exact. Cladirea tribunalului Bucuresti are o scara interioara cu un spatiu gol in mijloc pe unde barbatul a putut sa cada mai multe etaje.

Un barbat s-a aruncat in gol in Tribunalul Bucuresti si a murit

Cercetarile politistilor urmeaza sa stabileasca daca s-a sinucis sau a fost un groaznic accident. In Tribunalul Bucuresti erau prezenti mai multi reporteri de televiziune care au transmis imediat in direct incidentul.

Publicat: 04 Oct. 2018, 15:06 News 3
Pe aceeași temă