What’s Up, pe masa de operatii! Este posibil sa-si piarda vederea

Publicat: 04 oct. 2018, 14:19 Autor: Simona Vedete

Artistul What's Up a ajuns de urgenta pe masa de operatii, fiind neaparata nevoie de o interventie chirurgicala din cauza problemelor la ochi cu care se confrunta de multi ani.

A fost operat intr-un spital din Turcia , medicii sugerand ca este neaparat necesara o interventie, care a fost extrem de rapida.

Cantaretul risca sa-si piarda vederea, pentru ca probleme pe care le are la ochiul stang s-au agravat destul de mult in ultima perioada, iar solutia pentru a evita acest lucru a fost sa fie supus unei interventii rapide, si in mare secret.

Sunt cativa ani de cand What’s Up se lupta cu aceasta problema. Pentru ca vrea sa se rezolve totul cat mai repede si fiinsca nimic nu este mai important decat sanatatea lui, artistul a scos multi bani din buzunar pentru a beneficia de cel mai bun tratament.

What's Up, pe masa de operatii!

Este posibil sa-si piarda vederea

What's Up, pe masa de operatii!

Aceasta problema medicala ii pune mari bete in roate, el neputand sa faca un lcuru de baza precum condusul, fapt pe care il regreta foarte mult. Problemele de vedere l-au impiedicat sa treaca examenul medical, astfel ca trebuie sa se obisnuiasca cu rolul de pasager.

„Eu nici nu văd bine publicul. De cele mai multe ori cânt cu ochii închiși, pentru că așa simt mai bine melodia, atmosfera. Acesta este motivul pentru care mă vedeți mereu cu ochii acoperiți. Nu este vreo fiță, ci o necesitate”, a spus What’s Up acum ceva timp.

Publicat: 04 oct. 2018, 14:19 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×