Un barbat in varsta de 57 de ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a capatat o infectie, pentru ca isi rodea unghiile

Publicat: 23 Oct. 2018, 15:44 News 3

Barbatul a spus ca este norocos ca inca se afla in viata dupa ce a contactat "criminalul" silentios dupa ce si-a ros unghiile timp de mult timp.

Ricky Kennedy, in varsta de 57 de ani a petrecut multe luni in spitale, luptandu-se cu aceasta infectie, insa a reusit sa supravietuiasca in cele din urma, castigand aceasta lupta.

Aceasta boala loveste atunci cand infectia detecteaza un sistem imunitar slabit, provocand organismul sa atace mai multe organe. Este cauza principala a deceselor din Marea Britanie, ucigand peste 44.000 de oameni anual.

Ricky Kennedy a declarat: „Sunt norocos ca inca mai sunt in viata. Posibil sa nu mai fiu niciodata la fel de sanatos sau puternic precum eram, dar sunt langa familia mea iar asta este cel mai important pentru mine”.

Un barbat in avsrat de 57 de ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a capatat o infectie, pentru ca isi rodea unghiile

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Oct. 2018, 15:44 News 3
Pe aceeași temă