Emisiunea fabuloasa pe care Pro TV se pregateste sa o lanseze! Cum arata show-ul cu 100 de jurati! Loredana Groza si Cabral sunt in rolurile principale!

Publicat: 23 oct. 2018, 12:26 Autor: D. C. General

Cel mai probabil emisiunea concurs va fi difuzata pe langa Vocea Romaniei, nu in loc de productia vedeta a postului.

Emisiunea pe care Pro TV o lanseaza! Cum arata show-ul cu 100 de jurati! Pro Tv se pregateste sa lanseze un nou format de emisiune din primavara, iar primele informatii despre show il fac sa para mai mult ca sigur un succes fulminant.

Inca un concurs de voci la Pro Tv pe langa Vocea Romaniei. Din 2019 Pro TV va difuza emisiunea „All Together Now” avându-i în prim plan pe Cabral și pe Loredana. Primul, pe post de prezentator. Loredana va avea un rol special. Emisiunea a avut deja un succes urias in Anglia fiind difuzat pe BBC One. Formatul este pe cat de simplu pe atat de antrenant: Un concurent cântă pe scenă în fața unui public format din 100 de jurați – oameni din industria muzicală. Dacă un jurați apreciază concurentul, se ridică în picioare și începe să cânte împreună cu el (la formatul original BBC a existat un concurent la care au cântat împreună cu el toți cei 100 de jurați)

Se crează un fel de cor, de unde și numele emisiunii All Togheter Now. Câștigă concurentul care ridică cei mai mulți jurați în picioare. Loredana este juratul șef. Cabral insa nu simt ce rol va aveam dar coincidenta este destul de mare dupa emisiunea cu „am intrebat 100 de romani” sa ajunga acum la emisiunea cu „100 de jurati”.

Emisiunea pe care Pro TV o lanseaza! Cum arata show-ul cu 100 de jurati!

„Suntem extrem de entuziasmați că vom începe această călătorie într-o nouă producție pe care o vom difuza anul viitor, All Together Now. Este un show pentru toată familia, plin de emoție și răsturnări de situație. Puterea de a te alătura, fie că ești în studio, fie că ești acasă, aduce foarte multă prospețime într-un show muzical care creează o atmosferă de neratat.” a declarat Stella Litou, director de programe la Pro TV.

Formatul a mai fost difuzat pe televiziuni din Brazilia si Austrlia si managerii de la Pro considera ca va fi un adevarat succes.

Publicat: 23 oct. 2018, 12:26 Autor: D. C. General
Pe aceeași temă