Un barbat de 200 de kilograme din Cluj a murit dupa ce a fost refuzat de spitale! Mama lui spune ca medicii au refuzat sa-l opereze ca nu ar fi avut 3.000 de euro

Publicat: 28 Jan. 2019, 12:52 Life
Un barbat de 200 de kilograme din Cluj a murit dupa ce a fost refuzat de spitale! Mama lui spune ca medicii au refuzat sa-l opereze ca nu ar fi avut 3.000 de euro

Un caz socant a avut loc zilele trecute in Cluj, acolo unde un tanar de 200 de kilograme a murit in spital.

Un barbat de 200 de kilograme din Cluj a murit dupa ce a fost refuzat de spitale! Tânărul de 200 de kilograme, care a fost refuzat la internare de medici timp de câteva săptămâni și nu a fost operat pentru că nu avea bani, a murit la spital după ce marți, 22 ianuarie, a fost internat mai mult din milă.

Fusese admis în unitatea medicală abia marți, 22 ianuarie, din milă. Tânărul urla de durere, având unghii încarnate și infecții. Mama tânărului, Violeta Covaci, a relatat în 17 ianuarie că medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj au refuzat să îl interneze de mai multe ori, iar cei de la Medicală 2 au refuzat să îl opereze pentru că nu are 3.000 de euro. Tânărul avea probleme mentale și o semiparalizie, fiind în imposibilitatea de a-și controla apetitul.

„E obez și are retard. Am fost să îi scoată unghiile de la picioare, pentru că s-au încarnat. Am fost la Chirugie 2, pe strada Clinicilor, pentru că nu mai poate umbla și are infecție la picioare, dar nu vor să îl opereze fără bani. Un doctor mi-a spus că operația costă 3.000 de euro, adică 120 de milioane de lei vechi, dar eu nu am banii aceștia. I-am tăiat eu cum am putut unghiile, dar acum a făcut infecție la o pulpă. Am fost la Infecțioase de două ori cu infecția de la pulpă, dar mi-au spus că are o alergie. I-au dat ceva medicamente, dar nu se vindecă. Urlă în casă că îl ustură infecția și nu am ce să îi fac, pentru că nu vor să îl primească în spital”, declara femeia, pe 17 ianuarie.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Jan. 2019, 12:52 Life
Pe aceeași temă