Brigitte Macron, aparitie SOCANTA la 65 de ani! N-o sa crezi cu ce s-a incaltat

Publicat: 28 ian. 2019, 12:35 Autor: Simona Vedete

Ultima alegere vestimentara a sotiei presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, a ridicat semne de intrebare.

Brigitte Macron a purtat un costum gri office, format din camasa, sacou si pantaloni, la care in mod normal ar fi purtat o epreche de pantofi stiletto.

Nu si de data aceasta, fiindca Brigitte Macron a facut o alegere cel putin surprizantoare, alegand sa se incalte cu o pereche de tenisi gri, Louis Vuitton Run Away.

In acest moment incaltarile nu se gasesc la vanzare, insa o pereche similara costa aproximatix 635 de lire. Tinuta neobisnuita a purtat-o in timpul vizitei templului antic Abu Simbel din Egipt, unde l-a insotit pe sotul sau.

Aceasta vizita face parte din turneul de trei zile pe care cei doi il au stabilit in Egipt. Templul antic pe care l-au vizitat a fost construit in timpul domniei faraonului Rmases al II-lea, si are peste 3000 de ani vechime.

Brigitte Macron, aparitie SOCANTA la 65 de ani

Brigitte Macron, aparitie SOCANTA la 65 de ani

Anul trecut, Egiptul a sarbatorit 50 de ani de cand a fost salvat de la inundatiile cauzate de fluviul Nil. Macron a fost primit de Ministerul Antichitatilor din Egipt, Khaled al-Anani, si de directorul Institutului Francez de Arheologie, Laurent Bavay.

Excursia in Egipt continua in timp ce „Vestele galbele” continua sa protesteze impotriva politicilor sale pe strazile din Franta. Macron urmeaza sa se intalneasca cu Presedintele Egiptului, Abdel Fattah al-Sisi, in decursul zilei de azi pentru discutii menite sa consolideze „parteneriatul strategic” dintre cele doua tari.

In timpul acestei vizite, aprximativ 30 de oferte in valoare de sute de mii de euro urmeaza sa fie semnate in domeniile transportului, energiei regenerabile, sanatatii si alimentelor agroalimentare, potrivit DailyMail.

Publicat: 28 ian. 2019, 12:35 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă