Artista de muzica populara, Camelia Argint, a murit! Artista avea 54 de ani

Publicat: 28 Jan. 2019, 10:02 Vedete

Interpreta de muzica populara, Camelia Argint, s-a stins din viata dupa ce a suferit un infarct.

Se pare ca artista si profesoara de canto a Scolii Populare dde Arta din Tragu-Jiu s-a stins din viata in noaptea de sambata spre duminica, cand un echipaj al Anbulantei Gorj a ajuns in locuinta artistei, insa n-a mai putut fi salvata si s-a constatat decesul, potrivit Mediafax.

„Într-adevăr, s-a intervenit cu un echipaj cu medic, medicii au făcut resuscitare la faţa locului, dar a fost tardiv şi nu s-a mai putut face nimic. Aşa credem, că a fost infarct miocardic. Am înţeles că nu avea nicio problemă de sănatate. Se va depista sigur la autopsie”, a spus corespondentului MEDIAFAX, managerul SAJ Gorj, Constantin Mitroi.

In urma cu cateva saptamani artista s-ar fi plans ca este racita, iar in noaptea de sambata spre duminica aceasta a luat o pastila, pentru ca nu se simtea bine, dupa care s-a prabusit in baie.

Artista de muzica populara, Camelia Argint, a murit

Artista de muzica populara, Camelia Argint, a murit

Sotul a gasit-o fara suflare si a mutat-o in hol, unde au gasit-o membrii echipajului de la Ambulanta. Politia a deschis o ancheta pentru moarte suspecta.

Potrivit sursei citate, elevii Scolii de Arta i-au lasat mesaje, fiind profund intristati de vestea trecerii in nefiinta a profesoarei lor preferate.

„Astăzi am aflat cea mai cumplită veste. M-aţi învăţat ce înseamnă muzica timp de trei ani. Aţi fost prezentă şi ne-aţi făcut cei mai fericiţi la cel mai frumos eveniment din viaţa noastră. Mi-aţi promis că o să ne vedem la botez, iar astăzi am auzit că veţi cânta printre îngeri, nu pot să cred că nu mai sunteţi printre noi şi nu o să vă mai văd niciodată. Odihnă veşnică, draga mea doamnă profesoară Carmen-Camelia Argint”, a fost mesajul unei foste eleve.

Publicat: 28 Jan. 2019, 10:02 Vedete
Pe aceeași temă