Meghan Markle se poarta urat cu angajatii. Ce i-a facut unei coafeze

Publicat: 27 Jan. 2019, 17:41 News 3

O vezi pusa la punct de fiecare data si zambeste de parca este un inger, dar angajatii de la Casa Regala din Anglia sunt terorizati!

Meghan Markle se poarta urat cu angajatii. Informatiile au aparut in presa inca din 2018. Tot mai multi angajati povestesc modul oribil in care ducesa de Sussex se poarta. Recent, aceasta ar fi tipat la coafeza ei pentru ca nu i-a facut parul ‘perfect, cum isi doreste ea’.

Conform The Sun, ducii de Sussex sunt catalogati ‘intretinere inalta’ de catre toti angajatii. In plus, cei doi soti se poarta urat cu cei care lucreaza pentru ei. Frustrarile lui Meghan Markle au atins cote alarmante in momentul in care a tipat la o coafeza.

Duncan Larcombe, editor regal, sustine ca Printul Harry a devenit ‘o fire moracanoasa’, un lucru care nu ii sta in fire. In plus, se pare ca cei doi s-au purtat urat cu presa in 2018, in timpul turneului in Australia, Fiji, Tonga si Noua Zeelanda.

Meghan Markle se poarta urat cu angajatii

„Angajatii lui Harry erau incantati de el, intotdeauna l-au considerat fantastic. Dar el si Meghan, cand sunt impreuna, sunt ‘intretinere inalta’. Printul Harry a devenit destul de moracanos si distant fata de angajatii lui, lucru care nu ii sta in fire. Oamenii il plac pe Harry pentru ca e sincer si iubitor.

E un om normal, blocat in lumea regala si nici el nu se prea ia in serios. Dar acum este foarte serios”, sustine Duncan. De vina este stilul american al lui Meghan Markle care l-a schimbat pe Printul Harry. Si totul din cauza faptului ca ducesa nu poate accepta faptul ca acum cineva trebuie sa ii controleze ei orice miscare.

Meghan Markle a tipat la o coafeza

Dieta urmata de Meghan Markle, desi este insarcinata in 6 luniViata regala nu este benefica pentru Meghan care nu se poate acomoda. Vedeta ar avea si un cont secret de Instagram cu care vorbeste cu prietenii ei. Meghan Markle este descrisa ca o fire curajoasa, tupeista, loiala, ambitioasa, cu o etica de munca impecabila.

Dieta urmata de Meghan Markle, desi este insarcinata in 6 luniDatorita firii pe care Meghan o are, Kate Middleton este nevoita sa munceasca mai mult. E posibil ca acest motiv sa duca si la neintelegeri intre cele doua. Kate trage din greu acum pentru a o putea egala pe Meghan si munca ei in cadrul organizatiilor pe care le conduc.

Printul Harry s-a schimbat din cauza lui Meghan Markle

Cu cine s-a intalnit Meghan Markle in weekendDaca Meghan Markle e prea suparata sau stresata, Printul Harry intervine. Acesta se impune in fata angajatilor si ii obliga sa ii satisfaca dorintele sotiei sale. Indiferent de cat de absurde sau imposibile sunt. Este modul prin care el crede ca o protejeaza pe sotia lui gravida.

Cu cine s-a intalnit Meghan Markle in weekendConform sursei citate, Printul Harry este supus unei presiuni enorme. Pe deoparte sotia ii cere sa fie mai activ si mai rece fata de angajati, pe deoparte familia ii bate obrazul din cauza modului in care sotia lui ii face de ras.

Publicat: 27 Jan. 2019, 17:41 News 3
Pe aceeași temă